Ce s-a întâmplat în momentele când Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit. Un martor al ceremoniei a dezvăluit detalii inedite

Jennifer Lopez și Ben Affleck ar fi plâns în timp ce își rosteau jurămintele la ceremonia din Las Vegas.

Ce s-a întâmplat în momentele când Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit. Un martor al ceremoniei a dezvăluit detalii inedite

Jennifer Lopez și Ben Affleck au plâns în timp ce și-au împărțit jurăminte „emoționante” în ziua nunții lor. Kenosha Portis, o angajată la capela A Little White Wedding Chapel din Las Vegas, unde proaspeții căsătoriți și-au unit destinele, a vorbit marți cu co-prezentatorii emisiunii „Good Morning America” despre nuntă.

Jennifer Lopez și Ben Affleck au plâns în timp ce-și spuneau jurămintele

Portis a reflectat asupra a cât de „dulce” și „emoționant” a fost cuplul la altar în timp ce își citea jurămintele. Martorul a declarat că atât Jennifer, cât și Ben, au fost emoționați până la lacrimi în timpul ceremoniei lor.

CONȚINUT VIDEO ELLE

„A fost atât de emoționant. Adică, ne pregăteam să închidem și am avut un invitat special care a sosit pe neașteptate. Am început să tremur puțin. Ca și cum aș fi spus:”Aceasta este Jennifer Lopez pe care ne pregătim să o căsătorim’. Plângeau unul către celălalt.”, a spus Portis.

Affleck, în vârstă de 49 de ani, este tatăl a trei copii, pe care îi împarte cu fosta sa soție, Jennifer Garner, Violet, 16 ani, Seraphina, 13 ani, și Samuel, 10 ani. Lopez, la rândul ei, este co-părinte cu gemenii Emme și Maximilian, în vârstă de 14 ani, împreună cu fostul ei soț Marc Anthony. O sursă a declarat luni pentru Page Six că Emme și Seraphina au fost singurii copii prezenți, adăugând că ceremonia a fost „foarte puțin planificată” și „din senin”.

Cuplul s-a reunit după 20 de ani

Cu toate acestea, surse apropiate ale cuplului au spus că cei doi plănuiesc o sărbătoare mai mare în următoarele săptămâni. Se pare că aceasta va avea loc pe proprietatea de 87 de acri a lui Affleck din Riceboro.

Cei doi actori au început să se întâlnească pentru prima dată în 2002. Deși Affleck a cerut-o în căsătorie pe Lopez în același an, cuplul și-a încheiat logodna în 2004. După aproape 20 de ani, perioadă în care fiecare și-a văzut de drum, cei doi și-au mai dat o șansă iubirii lor, iar acum și-au unit destinele pentru totdeauna.

Citește și:
Cătălin Scărlătescu, declarații inedite despre relația cu actrița Doina Teodoru și cum s-au cunoscut

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video