De ce refuză Prințul Charles și Prințul William să vorbească cu Meghan Markle?

Ce a spus Gayle King la TV despre lipsa de comunicare din sânul familiei regale.

De ce refuză Prințul Charles și Prințul William să vorbească cu Meghan Markle?

Familia regală britanică încă se confruntă cu consecințele pe care interviul dat de Meghan Markle lui Oprah Winfrey le are asupra imaginii Casei. Și, se pare, prinții moștenitori Charles și William amână să ia legătura cu fosta actriță americană, pentru a face pace, prioritatea lor fiind alta.

Gayle King, un apropiat al lui Oprah și nou prieten al cuplului Meghan Markle-Prințul Harry, a apărut recent la TV și a împărtășit detalii destul de jenante despre lipsa de comunicare din sânul familiei scindate.

King a spus că tatăl lui Harry și fratele acestuia l-au sunat după controversatul interviu în care Meghan a spus că a avut gânduri suicidare, iar Harry s-a plâns că un un membru al familiei regale a făcut remarci rasiste despre culoarea pielii lui Archie. Dar, se pare, conversațiile celor trei nu au dus nicăieri. Ba chiar, conform spuselor lui King, rudele de la Londra nu au fost interesate să discute decât cu Prințul, nu și cu soția acestuia, lucru care a supărat-o pe Meghan.

„Nu încerc să transmit o știre,” a spus King, „dar i-am sunat ca să văd cum se simțeau și este adevărat că Harry a vorbit cu fratele său și că a vorbit și cu tatăl său. Ce mi s-a spus a fost că acele conversații nu au fost productive, dar că se bucură că au început, cel puțin, o conversație.”

„Și cred că ceea ce îi deranjează încă,” a mai spus el, „este că palatul continuă să spună că vor să o rezolve în mod privat. Cu toate acestea, ei cred că apar aceste povești false, care sunt încă foarte disprețuitoare împotriva lui Meghan – nimeni din familia regală nu a vorbit încă cu Meghan.”

Experții regali Lizzie Robinson și Chris Ship consideră că familia regală preferă să restabilească o comunicare reușită cu Harry, pentru ca abia apoi să ia legătura și cu Markle.

Citește și:

Meghan Markle și Prințul Harry recunosc că au mințit cu privire la nunta lor secretă

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people