Cum a reacționat Prințul Charles la acuzațiile de rasism făcute de Harry & Meghan

În interviul pe care Meghan Markle & Prințul Harry l-au acordat lui Oprah, cei doi au lansat acuzații de rasism la adresa familiei regale britanice.

Cum a reacționat Prințul Charles la acuzațiile de rasism făcute de Harry & Meghan

A trecut o săptămână de la difuzarea celebrului interviu pe care Meghan Markle și Prințul Harry i l-au acordat lui Oprah și iată că ies la iveală din ce în ce mai multe detalii despre cum au reacționat membrii familiei regale britanice la afirmațiile celor doi.

Mai multe surse apropiate familiei regale au făcut zilele acestea diverse declarații cu privire la cum au reacționat Charles, William sau Kate la declarațiile incendiare făcute de foștii duci de Sussex în celebrul interviu.

Într-un interviu acordat People, o sursă a oferit câteva detalii despre reacția Prințului Charles, în special cu privire la acuzațiile de rasism.

„Prințul Charles se simte extrem de dezamăgit de tot ce s-a spus. Prințul crede în diversitate și acțiunile lui arată asta. A fost prima persoană care a subliniat importanța generației Windrush (prima imigrație în masă care a avut loc în anii 1950 din Insulele Caraibe în Marea Britanie) și contribuția importantă pe care au avut-o pentru societatea britanică. El a lucrat mult pentru comunitatea musulmană. Dintre toți membrii familiei regale, el a fost cel mai serios cu privire la această problemă și acum este foarte dezamăgit”, a precizat sursa.

O altă sursă a mai precizat că atât Prințul Harry, în vârstă de 36 de ani, cât și Prințul William, în vârstă de 38 de ani, au avut mereu „o relație complicată cu tatăl lor. Nu este genul de relație tradițională tată-fiu. El este tatăl și șeful lor, iar ei sunt dependenți de el pentru a avea fonduri pentru viețile și activitățile lor”.

În timpul interviului Prințul Harry și Meghan Markle au acuzat Palatul pentru discuțiile despre cât de închis la culoare urma să fie copilul cuplului, Archie, menționând și că micuțul nu a primit un titlu regal și nici măsurile de securitate specifice membrilor familiei regale. Mai mult, nimeni nu ar fi sărit în apărarea Ducesei de Sussex atunci când tabloidele din Marea Britanie au început o serie de atacuri rasiste la adresa ei.

Gayle King, bună prietenă atât cu Meghan, cât și cu Oprah, este cea care a dezvăluit lumii și că Prințul Harry a discutat cu tatăl și fratele lui, Prințul Charles & Prințul William după difuzarea interviului.

„Ei bine, nu încerc să creez o știre, dar chiar i-am sunat pentru a vedea cum se simt, și este adevărat, Harry a vorbit cu fratele său și a vorbit și cu tatăl lui. Am înțeles că acele conversații nu au fost productive. Dar se bucură cel puțin că au început o discuție. Cred că ceea ce încă îi deranjează este că Palatul continuă să spună că vor să rezolve problema în mod privat, dar cu toate astea cred aceste povești false, defăimătoare la adresa lui Meghan., a declarat Gayle King pentru emisiunea CBS This Morning.

Aceasta a adăugat și că niciunul dintre membrii familiei nu a vorbit încă cu Meghan Markle.

„Cred că este frustrant pentru ei să vadă că s-a creat o discuție rasială în jurul familiei regale, când singurul lucru pe care și l-au dorit a fost ca membrii familiei să intervină și să spună presei să se oprească cu poveștile nedrepte, inexacte, false, care cu siguranță au o conotație rasială.” a continuat King.

„Dar amândoi vor să treacă peste asta și amândoi vor ca familia să se vindece. La capătul zilei este vorba despre familia lui Harry.”, a concluzionat prietena lui Meghan.

Citește și:
Regina Elisabeta a II-a, prima reacție după declarațiile surprinzătoare făcute de Meghan Markle și Prințul Harry

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video