Prințul William este dezamăgit de ACESTE declarații „deplasate” făcute de fratele său, Prințul Harry

Prințul William nu este de acord cu unele afirmații făcute de Prințul Harry despre el în interviul acordat lui Oprah Winfrey.

Prințul William este dezamăgit de ACESTE declarații „deplasate” făcute de fratele său, Prințul Harry

Printre multele declarații incendiare făcute de Harry & Meghan în interviul acordat lui Oprah Winfrey, Ducele de Sussex a spus că tatăl lui, Prințul Charles, și fratele lui, Prințul William, „sunt captivi” în interiorul monarhiei britanice.

„Eu sunt parte din sistem alături de ei, mereu am fost, însă cred – și sunt foarte conștient de asta – că fratelele meu nu poate părăsi sistemul așa cum am făcut-o eu. Tatăl și fratele meu sunt captivi. Ei nu au posibilitatea de a pleca și chiar îi compătimesc”, a declarat Harry.

Întrebat de Oprah dacă și William și-a dorit vreodată să părăsească familia regală, Prințul Harry a răspuns: „Nu știu. Nu pot să vorbesc pentru el. Îl iubesc mult pe William. Este fratele meu. Am trecut prin multe greutăți împreună însă acum suntem pe drumuri diferite”.

Într-un articol pentru The Sunday Times, o sursă apropiată de cei doi frați a declarat că William, care este al doilea în linie succesorală la tron după tatăl lui, consideră că „acele afirmații făcute de Harry sunt complet deplasate. El știe care îi este drumul în viață și și-a acceptat rolul. Calcă pe urmele bunicii sale în special atunci când este vorba despre respect și dorința de a-și servi țara”.

De când a fost difuzat interviul, toată lumea a fost curioasă cu privire la răspunsul Prințului William în urma dezvăluirilor făcute de fratele său, Prințul Harry. „Au început să comunice”, a declarat o sursă pentru Page Six.

Această dezvăluire vine la scurtă vreme după ce Prințul William a fost întrebat în timpul unei vizite la o școală din Londra de un reporter de la Sky News dacă a vorbit cu fratele său, Prințul Harry, după interviul difuzat de CBS. „Nu, încă nu am vorbit cu el, dar o voi face”, a răspuns William.

Ulterior, Ducele de Cambridge a respins acuzațiile de rasism venite din partea lui Meghan Markle la adresa familiei regale. „Nu suntem deloc o familie rasistă”, a declarat Prințul William.

O expertă în problemele Casei Regale, Katie Nicholl, a vorbit despre Prințul William, care ar fi devastat după ce soția lui, Kate Middleton, a făcut subiectul unei alte dezvăluiri din interviul Prințului Harry și al lui Meghan Markle, conform căreia aceasta ar fi făcut-o pe Meghan să plângă în preajma nunții.

„William este devastat de interviu. Nu uitați că Ducesa de Cambridge este târâtă în această poveste și lui William nu îi place asta și, desigur, relația dintre fiu și tată este fragilă. Cred că ideea că și Kate este implicată va fi supărătoare pentru ea, pentru că în culise ea a încercat din greu să funcționeze ca un mediator între Harry și William. A fost foarte întristată de conflictul dintre cei doi. Nu uitați nici cât de apropiată este ea de Harry.”

Citește și:
Moștenirea lui Harry: câți bani a primit, de fapt de la mama lui, Prințesa Diana?

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people