Accesoriul cu ajutorul căruia Kate Middleton încearcă să îi transmită un mesaj lui Meghan Markle

Kate Middleton pare că încearcă să îi transmită un mesaj lui Meghan Markle cu ajutorul unor accesorii prețioase.

Accesoriul cu ajutorul căruia Kate Middleton încearcă să îi transmită un mesaj lui Meghan Markle

La doar o zi de la interviul exploziv al ducilor de Sussex, Kate Middleton a apărut într-un clip video lansat de Palatul Kensington, purtând o pereche de cercei ce aparțin brand-ului preferat al lui Meghan Markle. Detaliul a creat o adevărată controversă în rândul fanilor familiei regale. Mulți au considerat că aceasta este modalitatea prin care Kate încearcă să îi transmită un mesaj cumnatei sale, Meghan. Să fie însă un mesaj de susținere sau unul care nu face decât să amplifice conflictul dintre cele două?

Pentru a sărbători Ziua Internațională a Femeii, Kate Middleton i-a luat un interviu sportivei Jasmine Harrison, care în urmă cu puțin timp a stabilit un nou record, devenind cea mai tânără femeie care traversează singură Oceanul Atlantic, vâslind. Din păcate însă, nu performanța lui Harrison a tras atenția publicului, ci cerceii marca Missoma (brand-ul preferat al lui Meghan Markle) pe care Kate i-a purtat.

În urmă cu doi ani, știrea potrivit căreia Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, ar fi „izbucnit în lacrimi” în timp ce fiica sa, Prințesa Charlotte, își proba rochia de domnișoară de onoare pentru nunta Prințului Harry cu Meghan Markle a făcut înconjurul lumii. Mai mult, presa a mers chiar mai departe și a afirmat că Meghan ar fi fost de vină pentru incident. Însă, în interviul pe care i l-a acordat lui Oprah, Meghan Markle a demontat aceste zvonuri, afirmând că situația a fost cu totul alta.

„S-a întâmplat exact invers”, mărturisește actrița în interviul transmis exclusiv de CBS. „Și nu spun asta într-un mod disprețuitor, fiindcă într-adevăr fusese o săptămână grea chiar înainte de nuntă, iar ea se supărase pe ceva. Dar și-a recunoscut greșeala, și-a cerut scuze și chiar mi-a trimis flori și un bilețel mai apoi.”

„Nu cred că mai are rost să reamintesc evenimentul, cât timp și-a cerut scuze, iar eu am iertat-o”, continuă Meghan.Nu mi-aș fi dorit niciodată ca asemenea detalii despre ea să ajungă în presă.”

Potrivit People, fosta Ducesă de Sussex declară că a fost „șocant” să vadă cum totul ajunge în public după luni întregi de la nuntă, dar și să urmărească felul în care media a continuat să le prezinte pe ea și pe cumnata ei ca luptând una împotriva celeilalte.

Meghan Markle demontează zvonurile false și afirmă despre Kate Middleton  că e „un om bun”, și mai adaugă faptul că media „pur și simplu preferă poveștile cu eroi și răufăcători. […] Dacă mă iubiți pe mine, nu trebuie să o urâți pe ea. Iar dacă o iubiți pe ea, nu trebuie să mă urâți pe mine”.

Citește și:
Prințul William și Kate Middleton nu vor să ia parte la „telenovela' creată de Prințul Harry și Meghan Markle

Foto: Arhiva Revistei ELLE, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people