De ce fanii cred că Mira și Mario Fresh formează un cuplu. Imaginea care a lansat speculații

Mira și Mario Fresh formează un cuplu? Aceasta este întrebarea care îi macină pe fanii celor doi încă de ieri.

De ce fanii cred că Mira și Mario Fresh formează un cuplu. Imaginea care a lansat speculații

Mira și Mario Fresh formează cel mai nou cuplu din showbiz-ul autohton? Aceasta este întrebarea care îi macină pe fanii celor doi încă de ieri.

Totul a început de la o fotografie postată de cântăreață pe contul ei de Instagram, pe InstaStory, imagine pe care o poți vedea și tu mai jos și în care artista apare într-o ipostază romantică alături de Mario Fresh, cei doi sărutându-se.

Nici Mira și nici Mario Fresh nu au oferit detalii cu privire la acea fotografie, însă reacțiile fanilor nu au întârziat să apară, cei mai mulți fiind șocați de această imagine, fiind cunoscut faptul că Mario Fresh are – sau avea – o relație cu Alexia Eram, fiica Andreei Esca.

Deși fotografia ar putea fi una de cuplu, unii dintre fani au ținut să precizeze că ar putea fi vorba totuși doar de o colaborare muzicală, mai ales că în urmă cu câteva luni, cei doi anunțaseră în emisiunea lui Cătălin Măruță că vor filma un videoclip împreună.

La finalul lunii septembrie Mira anunța că s-a despărțit de partenerul său de viață, Andrei, alături de care a fost într-o relație vreme de doi ani. Cântăreața a declarat pe contul său de TikTok, unde a și făcut anunțul pentru fanii ei, că despărțirea a fost una amiabilă, și a decis să povestească și motivele pentru care nu le-a dat vestea mai devreme. „A venit momentul să vă zic că, da, ne-am despărțit. Cum cel mai probabil ați și bănuit. A venit momentul să fac video-ul acesta pentru că era clar și evident că nu mai puteam să o ducem așa la nesfârșit cu ignoranța asta din partea mea pentru întrebările voastre. Nu e că n-aș fi vrut să răspund. Era o zonă de ceață și pentru noi. Nu știam exact, cum se întâmplă de obicei când oamenii se despart, nu știu dacă e gata, definitiv, te apucă gândurile… Nu am știut nici noi ce să spunem și ce să facem. Nu am mai experimentat nici o situație de genul acesta, pentru că nu m-am mai afișat cu nimeni până acum”.

În ceea ce privește relația dintre Mario Fresh și Alexia Eram, cei doi au avut parte de mai multe despărțiri și împăcări în ultima perioadă. La începutul lunii octombrie, Mario Fresh și Alexia Eram s-au pozat împreună, arătând fanilor că încă formează un cuplu. Un lucru care a dat însă acum de gândit îl constituie faptul că cei doi nu se mai urmăresc pe rețelele de socializare.

„În relații există bune și rele, urcușuri și coborâșuri, perioade grele și mai puțin grele. Inima este completă. (…) Da, este dragoste. Multă dragoste. Mereu a existat iubire”, spunea Alexia Eram, într-o emisiune TV, în urmă cu câteva luni.

Citește și:
Ana Baniciu dezvăluie cu ce se ocupă de când nu mai are concerte din cauza pandemiei

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people