De ce cred fanii că Lidia Buble și iubitul ei, Harlys Becerra, s-ar fi despărțit

Lidia Buble și iubitul ei, Harlys Becerra, au ales să fie discreți cu relația lor și să nu ofere declarații despre povestea lor de dragoste.

De ce cred fanii că Lidia Buble și iubitul ei, Harlys Becerra, s-ar fi despărțit

Lidia Buble și iubitul ei, Harlys Becerra, au fost rezervați până acum când a fost vorba de relația lor. Cu toate astea, cei doi au fost surprinși împreună cu mai multe ocazii. 

După multe speculații în legătură cu relația dintre cei doi, pe care Buble încă nu a confirmat-o oficial, ea a declarat că se simte fericită și împlinită. Însă, în ultima perioadă, cei doi au fost văzuți tot mai rar împreună pe social media, iar fanii cred că Lidia Buble și iubitul ei s-ar fi despărțit. De asemenea, artista nu i-a mai răspuns la comentariile pe care acesta le lasă la postările ei de pe rețelele de socializare.

Lidia Buble și iubitul ei, Harlys Becerra, au fost acum ceva timp împreună într-o vacanță în Ibiza, iar cântăreața a postat mai multe imagini din perioada petrecută acolo. De asemenea, actorul a venit și în România și a cunoscut cel puțin o parte din familia artistei. Cei doi au vizitat împreună și Castelul Bran.

Primele zvonuri despre noua relației a Lidiei Buble au apărut la începutul lunii septembrie. Fanii artistei au observat la vremea respectivă faptul că Harlys Beccera îi comenta în termeni admirativi la postările făcute de aceasta pe Instagram.

Harlys Becerra este un actor cubanez cunoscut pentru aparițiile în mai multe seriale, cum ar fi în Vis a Vis de pe Netflix, și filme spaniole, însă și în diverse videoclipuri.

În urmă cu ceva timp, Lidia Buble făcea și primele declarații despre Harlys Becerra, destul de vagi, dar care păreau să confirme relația presupusă de toată lumea. „Câte întrebări sunt pe tema asta, deja peste o sută. Primesc şi zilnic mesaje, este foarte lungă povestea, trebuie să îmi iau o zi să vă povestesc. Da, chiar sunt fericită, foarte fericită şi foarte împlinită pe toate planurile. În două-trei cuvinte, mi-a pus Dumnezeu mâna în cap. Eu cred că fiecare om merită să fie fericit şi vă doresc să fiţi măcar la fel de fericiţi cum sunt eu. Sunt norocoasă. Pentru mine nu există actori, cântăreţi, vedete, nevedete. Fiecare avem un job, o meserie pe care o facem, dar da, este foarte adevărată că dragostea vine când nu te aştepţi şi răsare unde nu te aştepţi.”

Citește și:
Primele imagini cu Anastasia Chivu, fiica cea mică a lui Cristi Chivu, în rolul de debut în serialul Adela

Foto: Arhiva ELLE, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people