Daniel Pavel, primele declarații după mutarea la PRO TV și noua ediție Survivor

Survivor, competiția care a cucerit publicul din întreaga lumea va reveni în curând pe micile ecrane, dar la PRO TV.

Daniel Pavel, primele declarații după mutarea la PRO TV și noua ediție Survivor

PRO TV a anunțat că a achiziționat formatul SURVIVOR de la compania-mamă Acun Media, cea care până acum a colaborat cu Kanal D. Mai mult, Survivor România se mută la Pro TV cu tot cu prezentator. Daniel Pavel a făcut primele declarații despre această mutare în cadrul emisiunii „Vorbește lumea”.

„Da! Competiția se întoarce! Asta e vestea momentului! Sunt pe punctul să se audă bătăile tobelor și așa este! Din nou triburi de oameni, în cel mai puternic format de reality-show din lume care, iată, opune două triburi de oameni hotărâți, determinați, lucrează împreună, luptă pe traseu, caută mâncare, resurse, dar la final numai unul ridică trofeul, marele trofeu Survivor România”, a dezvăluit Daniel Pavel la PRO TV, într-un dialog pe Skype, cu Adela Popescu.

Emisiunea mă reprezintă foarte bine, este o sumă a tot ceea ce am făcut eu până acum. Și vreau să o fac din nou. Traseele sunt extrem de solicitante, competiția este pe bune. La multe nici eu nu fac față oricât de antrenat aș fi. Dar așa este Survivor: o nouă zi, o nouă luptă”, a mai declarat Daniel Pavel, la emisiunea „Vorbește lumea”.

Pentru prima dată lansat în 1997, în Suedia, Survivor este locul perfect pentru cei care vor să demonstreze că pot depăși orice provocare și că își pot trăi viața departe de casă, fără resurse, în timp ce încearcă să găsească și strategia perfectă pentru a rămâne cât mai mult în competiție. Regulile Survivor sunt clare: concurenții sunt împărțiți în două triburi care luptă zi de zi în provocări pentru imunitate și alte avantaje. După fiecare luptă pentru imunitate, o echipă se vede nevoită să-și elimine unul dintre membrii. Este o competiție dificilă în care există un singur Supraviețuitor: cel care pleacă acasă cu titlul și marele premiu.

Daniel Pavel a fost ofițier în marina comercială și are o impresionantă carieră în radio și televiziune. A prezentat emisiunea „Business On Air” de la Radio France International și a făcut parte din echipa postului TV Antena 3 ca prezentator al unei emisiuni săptămânale de infotainment. Daniel Pavel a mai fost redactor-șef al Penny FM. Pe lângă cariera în radio și televiziune, Daniel Pavel a făcut înot de performanță, dar și judo, polo, scrimă și arte marțiale.

Citește și:
Viviana Sposub dezvăluie că Andreea Bălan, fosta soție a lui George Burcea, a dat-o în judecată

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people