Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România, și logodnica lui, Marina, s-au despărțit

Daniel Pavel și logodnica lui, Marina, s-au despărțit chiar cu puțin timp înainte de nuntă.

Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România, și logodnica lui, Marina, s-au despărțit

Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România, și logodnica sa, Marina, au decis să pună capăt relației după o perioadă de șapte ani. Vestea a surprins pe toată lumea, mai ales fiindcă în urmă cu o lună Daniel a cerut-o în căsătorie pe Marina.

„Eu dorul ei îl port. Iar ea.. a decis să-mi poarte inelul”, a scris acesta la momentul respectiv în descrierea fotografiei în care apărea alături de logodnica lui.

Cu toate acestea, vedeta Kanal D a anunțat pe contul său de Instagram că au decis să pună capăt relației din cauza „priorităților și a opțiunilor de viitor diferite.”

„Final de poveste. Priorități si opțiuni de viitor diferite ne-au plasat pe drumuri separate, pe Marina și pe mine, astfel încât nu mai formăm o pereche. Se întâmplă în viața noastră, a tuturor, ca realitatea să ne pună în fața unor alegeri. Marina a fost și este pentru mine o rara avis, iar anii petrecuți împreună au fost plini de trăiri speciale, am adunat amândoi o mare de experiențe, emoții și amintiri comune, care ne-au îmbogățit viața amândurora. Vă mulțumesc pentru că ați fost mereu alături de mine, tocmai de aceea am și simțit nevoia de a vă împărtăși această realitate. Vă mulțumesc, de asemenea, anticipat pentru discreție și înțelegere, pentru că amândoi dorim ca acest subiect atât de personal să rămână astfel”, a scris Daniel Pavel pe contul sau de Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Daniel Pavel (@daniel.pavel.8)

Chiar dacă cei doi au avut o relație discretă, departe de lumina reflectoarelor, în urmă cu puțin timp, într-un interviu acordat revistei Viva, prezentatorul emisiunii Survivor România a vorbit onest despre relația cu Marina. „Pot spune că am fost destul de itineranți în acești ani și am jucat un fel de-a v-ați ascunselea, prin câteva orașe europene – unde ajungeam eu, venea și ea, și invers. Fie eu, fie ea, săream mai departe, ea sau eu ziceam – „okay, merg și eu acolo, și ne vedem. Au fost așa: Sibiu, București, Vamă, Varșovia, Bratislava și Viena.”

El a dezvăluit și ce anume au învățat unul de la celălalt pe parcursul relației. „Ne-am echilibrat destul de mult în acești ani și am învățat foarte mult unul de la altul, în special arta compromisului fără a face compromisuri de la firea noastră”, a adăugat Daniel Pavel pentru sursa menționată anterior.

Citește și:
Antonia, imagine inedită alături de fostul soț, Vincenzo Castellano

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people