Gestul lui Radu Vâlcan care a emoționat-o profund pe Adela Popescu

Care a fost gestul lui Radu Vâlcan care a impresionat-o pe Adela Popescu, după ce cuplul a fost nevoit să își anuleze vacanța la Roma din cauza unui atac de panică?

Gestul lui Radu Vâlcan care a emoționat-o profund pe Adela Popescu

Gestul lui Radu Vâlcan pe care Adela Popescu a simțit că trebuie să îl împărtășească pe rețelele de socializare, dându-și soțul drept exemplu de romantism și galanterie, e unul cât se poate de firesc. Totuși, prezentatoarea TV a fost impresionată de surpriza soțului ei și a povestit cum a întâmpinat-o acesta, după o zi normală de muncă.

Mai precis, gestul lui Radu Vâlcan a fost să își aștepte soția, fără să o anunțe în prealabil că va face asta, la sediul postului de televiziune la care ea lucrează, astfel încât cei doi să meargă împreună acasă. Prezentatorul de la Antena 1 a emoționat-o pe Adela Popescu atât de tare încât aceasta a simțit nevoia să le mărturisească fanilor surpriza. „A venit soțul să mă ia fără să îmi spună. Mi se pare cel mai romantico – normal gest pe care l-a făcut în ultimul timp”. Cei doi sunt căsătoriți din 2015 și au împreună trei copii, Alexandru, Andrei și Adrian, născut pe 11 iulie 2021.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Adela Popescu (@adela_popescu)

Însă gestul lui Radu Vâlcan vine la scurt timp după ce cuplul a fost nevoit să își anuleze vacanța programată la Roma, după ce Adela Popescu a făcut un atac de panică în avion. „Am plecat spre Roma, dar ne-am întors.”, povestea recent aceasta. „La o oră după decolare, din cauza unei urgențe medicale, a trebuit să ne întoarcem pe aeroport. Voi știți că mie îmi e frică să zbor, iar starea de panică provocată de ceea ce s-a întamplat m-a făcut să îmi doresc să cobor din avion. Sigur că Radu a încercat să îmi explice că persoana cu probleme e pe mâini bune acum, că nu e vorba de nicio defecțiune a aparatului de zbor, dar nu a fost chip să mă conving. Probabil am facut un atac de panică și toate îmi păreau „semne”. Cei care ați trecut printr-unul știți probabil cum deformează realitatea. În fine… am ajuns acasă, am comandat mâncare italienească, prosecco și aproape am pupat pământul că sunt în siguranță.”

Citește și:
Dani Oțil, mărturisiri neașteptate despre cum i s-a schimbat viața după ce a devenit tată

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people