Radu Vâlcan și băiețelul lui și al Adelei Popescu, în vârstă de 2 luni, au avut COVID-19

Adela Popescu a dezvăluit că soțul ei, Radu Vâlcan, și băiețelul lor, în vârstă de două luni, au avut COVID-19. Cum se simt acum?

Radu Vâlcan și băiețelul lui și al Adelei Popescu, în vârstă de 2 luni, au avut COVID-19

Adela Popescu a anunțat în cadrul emisiunii „Vorbește Lumea” de luni, 20 septembrie, că soțul ei, Radu Vâlcan, și băiețelul lor, Adrian, în vârstă de două luni, au fost și ei diagnosticați cu COVID-19. Pe 9 septembrie s-a aflat faptul că prezentatoarea TV a fost testată pozitiv cu coronavirus, după ce s-a simțit rău și a decis să își facă un test.

Adela Popescu se află în carantină de câteva zile. Vedeta a declarat în direct, în emisiunea de la PRO TV, că Radu Vâlcan a luat virusul de la ea. De asemenea, și băiețelul lor, în vârstă de două luni, s-a infectat. În ceea ce privește starea lor de sănătate, aceștia se simt bine acum. „Nu știu dacă v-am zis, dar și Radu s-a îmbolnăvit de la mine. Și micuțul, cel de două luni. Și am tras așa o sperietură, dar acum suntem bine toți. De două zile suntem bine toți, de aia mi-a revenit și culoarea în obraji. Îți dai seama, ăsta mic are două luni, nu știam cum reacționează la febră, era destul de ciudat, dar acum suntem foarte bine. Ne gătim acasă în fiecare zi”, a declarat Adela Popescu, după cum scrie click.ro.

Adela Popescu și Radu Vâlcan au făcut câteva declarații și într-o serie de Instastories publicate de către prezentatoarea TV. Conform mărturisirilor făcute de Radu Vâlcan, el este și vaccinat anti-Covid. „Așa arată doi oameni dintre ei de la noi de aici din casă care au luat acest virus. Ne simțim foarte bine, totul e bine. A, și eu sunt și vaccinat”, a spus Radu Vâlcan. „Da, dar tu ai făcut o formă foarte ușoară”, a completat Adela Popescu. „Poate ăsta e motivul pentru care am făcut o formă ușoară. Nu știu, coincidență, habar n-am. Ne bucurăm de vremea asta frumoasă”, a adăugat Radu Vâlcan.

Adela Popescu a povestit în urmă cu câteva zile faptul că s-a izolat de cei doi băieți ai săi, care se află momentan în grija bunicilor. Pe lângă prezentatoarea TV, un alt membru din cadrul emisiunii „Vorbește Lumea” de la PRO TV a fost diagnosticat cu COVID-19, fiind vorba despre Andrei Lăcătuș, alias Shurubel.

Adela Popescu urma să facă și vaccinul anti-COVID-19, însă trebuia să aștepte o perioadă, având în vedere că a născut în urmă cu aproape două luni. „Eu nu m-am vaccinat pentru că în sarcină doctorii mi-au zis să nu o fac. Iar acum pentru că bebelușul are o lună și două săptămâni, începusem deja să mă informez și erau și de data asta păreri contradictorii, dar urma să mă vaccinez.”

Citește și:
Noi informații despre starea de sănătate a actriței Shannen Doherty, bolnavă de cancer în stadiul IV

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people