Dana Rogoz și-a botezat fetița și a făcut publice primele fotografii de la eveniment

Dana Rogoz și-a botezat fetița în vârstă de trei luni și a făcut publice primele fotografii de la evenimentul care a avut loc într-un loc special.

Dana Rogoz și-a botezat fetița în vârstă de trei luni, Lia Elena. Actrița a împărtășit și cu urmăritorii ei de pe rețelele de socializare primele fotografii de la eveniment.

Dana Rogoz și-a botezat fetița într-o locație specială și boemă în aer liber din Giurgiu. „Azi a fost botezul fetiței noastre minunate, Lia Elena. Să fii iubită și fericită mereu, dragostea noastră! Noi te iubim infinit de mult și îti mulțumim că ne-ai ales! #iubireinfinită”, a scris Dana Rogoz alături de primele fotografii de la botezul fetiței sale.

La botezul fetiței Danei Rogoz au participat și Adela Popescu și soțul ei, Radu Vâlcan, dar și Andreea Esca. Cu o zi înainte de botezul fetiței ei, Dana Rogoz a publicat o fotografie cu Lia Elena, în care spunea că se pregătește pentru marele eveniment. „Ultimele pregătiri, cu toată dragostea, pentru botezul ei… #LiaBucuria #iubireinfinită”, a scris actrița pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

241/366 Ultimele pregatiri, cu toata dragostea, pentru botezul ei… #LiaBucuria #iubireinfinita

O postare distribuită de Dana Rogoz (@danarogoz) pe

În luna iunie, Dana Rogoz a vorbit despre botezul micuței Lia Elena în cadrul emisiunii „Vorbește Lumea”, mărturisind la acea vreme că încă mai așteaptă să vadă cum vor decurge lucrurile. „Mai așteptăm. Sincer, dacă nu se schimbă reglementările… Încă nu știm, s-ar putea poate spre august, dar vedem și cum se întâmplă așa, cum evoluează lucrurile. Dar dacă ar fi, ar fi probabil tot așa ceva la aer, cu prieteni foarte apropiați, adică nu cu mare tam-tam”, a declarat atunci Dana Rogoz.

Dana Rogoz împărtășește destul de des cu urmăritorii ei fotografii cu micuța Lia Elena.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Dana Rogoz (@danarogoz) pe

Dana Rogoz a devenit pentru a doua oară mamă pe 20 mai. Actrița a născut în timpul pandemiei, iar soțul ei, Radu Dragomir, nu a putut fi alături de ea în sală, ca urmare a restricțiilor impuse în această perioadă. Pe 23 mai, Dana Rogoz și soțul ei au împlinit 16 ani de relație. Cei doi s-au căsătorit în anul 2012 și mai au împreună un băiețel, Vlad.

Citește și:
Ce crede Angelina Jolie despre noua relație a lui Brad Pitt

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people