Dan Bălan, în mijlocul conflictului din Ucraina. Artistul a rămas la Kiev

Dan Bălan a rămas blocat în Kiev, în timpul conflictelor dintre Rusia și Ucraina.

Dan Bălan, în mijlocul conflictului din Ucraina. Artistul a rămas la Kiev

Dan Bălan se află într-o situație tulburătoare. Artistul a rămas blocat la Kiev, în timpul conflictului dintre Rusia și Ucraina. Potrivit impact.ro, cântărețul este în siguranță acum, însă nu a dorit să ofere mai multe detalii despre locul în care se află și ce plănuiește să facă. Contactat de un reporter, Dan Bălan a dorit să își liniștească fanii și să anunțe că este bine.

Artistul a postat și un mesaj pe rețelele de socializare, mesaj care acompaniază o imagine cu steagul Ucrainei.

„‘Revino-ți în simțiri! Fiți oameni, căci veți avea necazuri.
Oamenii înlănțuiți vor fi în curând dezlănțuiți!’

Doamne, salvează Ucraina! Din toată inima alături de tine!”, a scris artistul.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Dan Balan (@danbalan)

Dan Bălan este blocat în Ucraina

Cu toate că nu a făcut mai multe declarații, colegul său din fosta trupă O-Zone Radu Sârbu a susținut că a reușit să îl contacteze pe artist și să afle mai multe detalii. Acesta a mărturisit că nu știe motivul pentru care Dan Bălan a rămas în Kiev în această perioadă, cu toate că are în desfășurare afaceri și proiecte muzicale.

„Am discutat cu el pe social media, este bine, nu vă faceți griji. Nu cunosc nici eu foarte multe informații și nici nu vă pot spune altceva pentru că nu am permisiunea lui. Nu știu de ce a rămas la Kiev, dacă pentru afaceri sau altceva, asta va trebui să vă spună el”, a declarat cel de-al doilea component al trupei O-zone, pentru Impact.ro.

De asemenea, mama lui Dan Bălan nu ar fi răspuns apelurilor reporterilor de aproape o săptămână. Încă de la izbucnirea atacurilor, Ludmila Bălan ar fi fost căutată zilnic, însă fără succes. În același timp, fiul ei nu a oferit detalii despre membrii familiei sale.

În ultimele zile, Ucraina e află într-un conflict major cu Rusia, care a atacat prima dată în noaptea de miercuri spre joi. Mii de soldați și-au pierdut viața pe front, iar civilii ucraineni au ieșit în stradă cu arme puternice pentru a-și apăra țara. De asemenea, milioane de oameni din întreaga lume și-au oferit ajutorul pentru refugiații ucraineni, care încearcă să fugă cât mai departe de țara lor. Imagini terifiante cu tancuri militare și atacuri masive circulă în mediul online.

Citește și:

Kim Kardashian continuă procesul de divorț. Ce părere are despre postările pe care Kanye West le-a făcut în ultima vreme pe rețelele sociale

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people