Imagine rară cu Ludmila, mama lui Dan Bălan, din ziua nunții. Artista și soțul ei au aniversat 43 de ani de căsătorie

Ludmila, în vârstă de 63 de ani, mama cântărețului Dan Bălan, a dezvăluit imagini inedite în care apare alături de soțul ei.

Imagine rară cu Ludmila, mama lui Dan Bălan, din ziua nunții. Artista și soțul ei au aniversat 43 de ani de căsătorie

Ludmila, în vârstă de 63 de ani, mama cântărețului Dan Bălan, a dezvăluit imagini inedite în care apare alături de soțul ei, cei doi aniversând 43 de ani de când s-au căsătorit.

Cu această ocazie, Ludmila a făcut și o superbă declarație de dragoste soțului ei, mesaj care a fost apreciat în număr copleșitor de fanii artistei.

„Aniversare de căsătorie…
O zi plină de amintiri și bucurie !!!
Cu 43 de ani în urmă-n ziua aceasta
Tu ai fost Mire și eu a ta Mireasă…

Ziua aceea atât de îndepărtată
A fost de Domnul binecuvântată,
Ca să trăim noi mulți ani împreună
În binele sau răul ce avea să vină…

Lângă tine nu am teamă,
Că-i viața grea nu bag de seamă,
Cât brațul tău mă ține cu putere
Nu-i loc de vreun necaz sau de durere.

Tu mă faci să uit de frică,
Lângă tine pot să mai fiu mică.”

În luna februarie a acestui an, Ludmila, mama artistului Dan Bălan, a avut Covid-19. Cunoscuta prezentatoare de televiziune și cântăreață din Republica Moldova le-a povestit atunci urmăritorilor săi de pe Instagram experiența prin care a trecut.

Pentru Ludmila Bălan, în vârstă de 63 de ani, experiența cu Covid-19 nu a fost deloc una ușoară, drept urmare prezentatoarea a fost internată timp de două luni în secția de Reanimare a Institutului Salvării. Ludmila a ținut să le mulțumească cadrelor medicale, dar și familiei care s-au preocupat de starea ei sănătate și a anunțat ulterior că s-a vindecat complet. „Se împlinesc exact două luni de când am fost internată în secția Reanimare a Institutului Salvării. Covidul m-a atacat și m-a lovit rău de tot. Le mulțumesc medicilor care m-au salvat, fanilor care mi-au trimis mesaje de încurajare și familiei mele care mi-a fost alături mereu.”

Ludmila Bălan este cunoscută pentru prezentarea mai multor emisiuni pentru copii, precum „Noapte bună, copii”, „Căsuța cu povești”, „De la 5 la 10” și „Tanti Ludmila Show.” Ea a început să lucreze în televiziune încă din facultate, iar atunci, fiul ei, Dan Bălan, fostul membru al trupei O-Zone, avea un an.

În luna aprilie a anului 2020, Ludmila a avut o apariție surprinzătoare în cadrul emisiunii „Vocea Ucraniei”, acolo unde fiul ei, Dan Bălan, este jurat. Ludmila a interpretat o piesă în limba română și a reușit să le atragă privirile tuturor juraților și persoanelor din public, dar și să își emoționeze fiul, care a venit alături de ea pe scenă. „Am venit să-l susţin pe Dan şi echipa sa, şi, desigur să-l îmbrăţişez! Consider că fiecare din noi, dacă vrea să fie fericit, ar trebui să se îmbrăţişeze de 20 de ori pe zi, minim 20 de secunde”, spunea la vremea respectivă Ludmila Bălan, cu privire la apariția ei la „Vocea Ucrainei.”

Citește și:
Alex Velea, declarații despre cum relația cu Antonia i-a afectat negativ cariera

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people