Gwyneth Paltrow a avut COVID-19 și dezvăluie ce probleme de sănătate are și acum

Într-o postare pe Goop, Gwyneth Paltrow povestește cum s-a confruntat cu efectele pe termen lung ale COVID-19.

Gwyneth Paltrow a avut COVID-19 și dezvăluie ce probleme de sănătate are și acum

În cea mai nouă postare a sa de pe site-ul Goop, Gwyneth Paltrow a dezvăluit că s-a infectat cu coronavirus, la începutul pandemiei.

Actrița și antreprenoarea de 48 de ani povestește că, în urma COVID-19, a rămas cu stare de oboseală prelungă și cu brain fog.

„În ianuarie, mi s-au făcut câteva teste care au arătat niveluri foarte ridicate de inflamație în corpul meu,” a scris ea. „Așa că m-am adresat unuia dintre cei mai inteligenți experți pe care îi cunosc în acest spațiu, medicul specialist în medicină funcțională Dr. Will Cole. După ce mi-a văzut toate testele, a explicat că acesta a fost un caz în care drumul spre vindecare urma să fie mai lung decât de obicei.”

Vedeta spune că, împreună cu doctorul ei, a pus la punct un regim bazat, în parte, pe cartea acestuia, Intuitive Fasting.

Pentru a-și ajuta corpul să-și revină, a apelat la o dietă flexibilă keto și bazată pe plante (în care a strecurat, ocazional, și carne), s-a abținut de la zahăr și alcool, și a gătit foarte mult. În plus, ia suplimente și vitamine pentru intestine mai sănătoase.

Paltrow enumeră câteva dintre alimentele preferate ale adeptelor principiilor promovate de Goop, precum kimchi, kombucha, supa de oase și cocosul.

„Tot ce fac îmi face bine, ca un cadou pentru corpul meu. Am energie, mă antrenez dimineața și fac o saună cu infraroșu cât de des pot, totul în slujba vindecării,” a scris ea. „Un beneficiu secundar este pielea mea, ceea ce mă face fericită – și mă face să vreau să dublez și mai mult îngrijirea pielii. Să facem din 2021 anul în care nu ai nevoie niciodată de machiaj, oameni buni!”

Postarea mai include numeroase reclame la produse Goop, precum un ser cu vitamina C, un ulei nutritiv pentru ten și chiar un tricou.

Citește și:

Prințul Charles și Camilla s-au vaccinat împotriva COVID-19

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video