Dakota Johnson și Chris Martin și-au făcut tatuaje identice

Deși Dakota Johnson și Chris Martin nu și-au făcut publică relația, fotografii i-au surprins împreună, în ultimul an, de nenumărate ori.

Dakota Johnson și Chris Martin și-au făcut tatuaje identice

Actrița din `Fifty Shades of Grey`, în vărstă de 28 de ani, și solistul trupei Coldplay, în vârstă de 41 de ani, se întâlnesc, aparent, încă din luna octombrie a anului trecut, iar relația păstrată departe de ochii publicului pare să funcționeze de minune. Recent, cei doi au fost surprinși cu tatuaje identice, mai precis, simbolul infinitului cu un twist special, pe brațe.

O sursă apropiată cuplului a declarat că „Cei doi petrec foarte mult timp împreună. Chris locuiește în Malibu iar Dakota iubește să stea acolo. Ocazional, ies la cină cu prietenii, dar de cele mai multe ori, îi invită acasă. Merg pe plajă împreună și se plimbă prin vecinătate. Pare că le place să aibă o viață liniștită'.

https://www.instagram.com/p/BfbquounTRD/?tagged=dakotaandchris

Deși cuplul a încercat să ignore pe cât posibil întrebările despre sentimentele pe care le au unul față de celălalt, mama Dakotei, prezentă la Global Gift Foundation USA Women’s Empowerment Luncheon anul acesta, în luna mai, a cedat întrebărilor despre relația fiicei ei, afirmând „Îl ador!', referindu-se la Chris Martin. Melanie Griffith a continuat prin a spune: „Dar fiica mea este foarte rezervată în privința vieții ei personale, și respect acest lucru'.

Citește și:
Dakota Johnson, declarații sincere despre viața ei amoroasă

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people