Cum se menține în formă, la 54 de ani, Ramona Bădescu: „Suntem rezultatul a ceea ce mâncăm”

Actriță, cântăreață și model, Ramona Bădescu a dezvăluit care sunt trucurile de frumusețe la care apelează.

Cum se menține în formă, la 54 de ani, Ramona Bădescu: "Suntem rezultatul a ceea ce mâncăm"

Actriță, cântăreață și model, Ramona Bădescu a dezvăluit care sunt trucurile de frumusețe și dieta la care apelează la 54 de ani pentru a se menține în formă.

„Fac sport, mănânc zarzavaturi, fac yoga, Pilates, țin să mă hrănesc cu lucruri cât mai naturale… Consum cât mai puțină carne, dar nu sunt vegetariană. Mai mănânc paste de cereale integrale: camut, farro (35, 40 g) cu foarte multe zarzavaturi. Le pun în salate ori cu broccoli, cu varză de Bruxelles. Dimineața mănânc papaya ori apă călduță cu puțină drojdie. Mai consum sfeclă roșie, varză roșie, mult pește și sushi. Peștele îmi place să fie cât mai crud, pentru că prin preparare termică își pierde calitățile și gustul. În plus, când ai un pește proaspăt este păcat să-l prăjești, să-i pui maioneză. Eu cred că suntem rezultatul a ceea ce mâncăm, așa dacă îi dăm corpului ce e mai bun, și el va fi sănătos și viguros”, a dezvăluit Ramona Bădescu pentru csid.ro.

Trucurile de frumusețe ale Ramonei Bădescu

Ramona Bădescu a vorbit acum deschis despre trucurile pe care le aplică pentru a-și păstra tinerețea, recunoscând că apelează atunci când este nevoie la ajutorul medicilor esteticieni, însă declară și că mare parte din felul în care arată se datorează geneticii și faptului că este o femeie care a pus mereu preț pe îngriire.

„Dincolo de fap­tul că am moștenit de la mama o genă bună, eu sunt dintot­deauna ge­nul de fe­meie care se îngrijește: chiar de cu­rând am fost să-mi fac niște analize și me­dicii mi-au spus că, deși am vârsta fizică de 53 de ani, vârsta mea biolo­gi­că e de doar 37 de ani. Deci e bi­ne! (râde) Apoi, din fericire, azi, datorită avan­su­ri­lor în medi­cină, nu te mai pa­nichezi la apariția unui rid: bo­to­xul își face imediat efectul”, a precizat ea într-un interviu acordat în urmă cu câteva luni pentru Formula As.

Tot pentru aceeași publicație, ea a vorbit și despre faptul că este pasionată de trucurile de înfrumusețare homemade și că adesea alege să își prepare chiar ea măștile de față pe care le aplică pe ten și care chiar dau rezultate.

Ramona Bădescu a părăsit România pentru Italia cu ani în urmă, iar în septembrie 2019 a adus pe lume un băiat, pe nume Ignazio, într-o clinică privată din Roma. Bădescu este logodită cu bancherul Fabio Cali, cu care este într-o relație de aproape șase ani.

Citește și:
Ducii de Sussex au dezvăluit cine este nașul fiicei lor, Lilibet

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people