Ducii de Sussex au dezvăluit cine este nașul fiicei lor, Lilibet

Prințul Harry și Meghan Markle au devenit părinți pentru a doua oară în luna iunie a anului trecut.

Ducii de Sussex au dezvăluit cine este nașul fiicei lor, Lilibet

Ultimul episod al serialului documentar Harry & Meghan ne dezvăluie un aspect important din viața celor doi. Deși au existat multe speculații pe marginea acestui subiect, aceștia au dezvăluit în cele din urmă cine este nașul fiicei lor, Lilibet Diana. Este vorba despre Tyler Perry, un actor, regizor, scenarist și dramaturg american și un bun prieten al cuplului.

În ultimul episod al serialului, Perry povestește cum Harry și Meghan l-au rugat să accepte acest rol în 2021, la scurt timp de la nașterea lui Lilibet.

„Ei bine, am vrea ca tu să fii nașul lui Lili”, i-au spus Ducii de Sussex, își aduce aminte Perry, care a putut să articuleze doar: „WOW!”. „Și m-am gândit: Aș fi onorat. Aș fi absolut onorat”, a adăugat actorul.

Imediat după ce a acceptat să fie nașul lui Lilibet, Perry și-a dat seama că acest rol vine la pachet cu o multitudine de responsabilități, așa că i-a sunat înapoi pe Meghan și pe Harry și le-a spus:

„Așteptați o secundă – asta înseamnă că trebuie să mergem [în Marea Britanie] și să facem toate astea în biserică cu [familia regală]? Pentru că eu nu vreau să fac asta. Poate că putem face o mică ceremonie privată aici [în SUA] și asta să fie tot. Dar dacă trebuie să o faceți acolo, atunci este în regulă.”

Serialul Harry & Meghan amplifică tensiunile dintre Ducii de Sussex și familia regală, Meghan Markle atacând în mod explicit monarhia. Aceasta a declarat că adeseori au fost inventate povești despre ea și Prințul Harry pentru ca știrile negative despre ceilalți membri ai familiei regale „să dispară.”

Meghan Markle a susținut că a fost lansată o conspirație împotriva ei, iar avocata sa, Jenny Afia, a declarat că a existat un „război împotriva lui Meghan” din interiorul Palatului Buckingham „pentru a se potrivi agendei altor persoane.”

De asemenea, în serial mai apare și prietena lui Meghan, Lucy Fraser, care spune că „Meg a devenit acest țap ispășitor pentru Palat. Și astfel, ei alimentau povești despre ea, indiferent dacă erau adevărate sau nu, pentru a evita ca alte știri mai puțin favorabile să fie tipărite.” Ducesa de Sussex susține același lucru, adăugând:

„Când o știre despre cineva din familie apare pentru un minut, se gândesc: „Trebuie să o facem să dispară.”

Citește și:
Prințul William și Kate Middleton, apariție inedită alături de Prințul George și Prințesa Charlotte

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people