Cum au reacționat Prințul Harry și Meghan Markle, după acuzațiile că au folosit imagini false în documentarul Netflix

Reprezentanții Prințului Harry și a lui Meghan Markle au răspuns acuzațiilor potrivit cărora cuplul ar fi folosit imagini false în documentarul lor de pe Netflix.

Cum au reacționat Prințul Harry și Meghan Markle, după acuzațiile că au folosit imagini false în documentarul Netflix

Reprezentanții Prințului Harry și a lui Meghan Markleau ieșit la înaintare pentru a spune că utilizarea imaginilor și a filmărilor de arhivă este o „practică standard” atunci când se realizează documentare. Cuplul a fost acuzat că a folosit imagini false pentru a-și expune povestea în documentarul lor de pe Netflix.

Foștii membri ai familiei regale au fost ținta criticilor atunci când telespectatorii și-au dat seama că o fotografie care îi arată pe aceștia fiind bombardați de presă în trailerul documentarului „Harry & Meghan” de pe Netflix a fost, de fapt, făcută la o premieră a filmului „Harry Potter”, care a avut loc cu mulți ani înainte ca ei să se cunoască.

CONȚINUT VIDEO ELLE

O altă secvență a fost filmată în timpul unei audieri la tribunal a lui Katie Price, care a fost folosită în timp ce Prințul Harry a povestit: „Eram îngrozit, nu voiam ca istoria să se repete”.

„Folosești imagini de arhivă pentru a spune o poveste. Nu este menit să fie ca atare într-un trailer”, a declarat pentru Page Six o sursă familiarizată cu proiectul.

VOTEAZĂ AICI la ELLE STYLE AWARDS 2022 și poți câștiga unul dintre cele 50 de super premii!

Sursa adaugă că Prințul Harry, în vârstă de 38 de ani, și Meghan Markle, în vârstă de 41 de ani, nu au avut niciun control editorial asupra trailerului, spunând că alegerea imaginilor a fost „o practică standard în producția de documentare și trailere”.

Corespondentul regal britanic Robert Jobson a acuzat cuplul că a falsificat imaginile dramatice și a precizat că unul dintre momentele mai grave fotografiate în trailer a fost de fapt realizat în timpul unui eveniment foarte controlat, aprobat de presă.

„Această fotografie folosită de @Netflix și de Harry și Meghan pentru a sugera încălcarea intimității din partea presei este o parodie completă. A fost luată de la un grup acreditat la reședința arhiepiscopului Tutu din Cape Town. Doar 3 persoane se aflau în poziția acreditată. H & M au fost de acord. Am fost acolo”, a scris pe Twitter corespondentul regal britanic Robert Jobson.

În primele două trailere, cuplul descrie viața regală drept un „joc murdar” și folosește imagini cu Prințesa Diana și Kate Middleton hărțuite de fotografi, în timp ce vorbesc despre „durerea și suferința femeilor care se căsătoresc în această familie”.

Citește și:
Lia Bugnar a vorbit despre despărțirea de Anghel Damian și cum s-au întâmplat lucrurile

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video