Prințul Harry și Meghan Markle, acuzați de falsitate și că „simulează” hărțuirea din partea presei

Prințul Harry și Meghan Markle au fost acuzați că au "simulat" o încălcare a intimității din partea presei printr-o serie de imagini realizate de fotografi acreditați.

Prințul Harry și Meghan Markle, acuzați de falsitate și că "simulează" hărțuirea din partea presei

Prințul Harry și Meghan Markle ar fi folosit în trailerul noului lor documentar o fotografie pe care ei înșiși au aprobat-o să fie făcută, sugerând în același timp că presa le invadează intimitatea. Ducii de Sussex sunt acuzați, astfel, că „simulează” o hărțuire din partea presei.

Prințul Harry și Meghan Markle, acuzați de falsitate

Cel mai nou teaser pentru mult-așteptatul lor documentar Netflix a arătat un fotograf care a făcut o poză cu Harry, Markle și fiul lor mic Archie, de la un balcon de la reședința arhiepiscopului Desmond Tutu din Africa de Sud în 2019, în timp ce se aflau într-un turneu oficial.

Deși imaginea părea a fi făcută fără știrea lor, aceasta a fost, de fapt, realizată de un fotograf care făcea parte dintr-un grup de presă acreditat la casa arhiepiscopului Desmond Tutu.

„Această fotografie folosită de @Netflix și de Harry și Meghan pentru a sugera încălcarea intimității din partea presei este o parodie completă. A fost luată de la un grup acreditat la reședința arhiepiscopului Tutu din Cape Town. Doar 3 persoane se aflau în poziția acreditată. H & M au fost de acord. Am fost acolo”, a scris luni pe Twitter corespondentul regal britanic Robert Jobson.

sursa: Instagram

VOTEAZĂ AICI la ELLE STYLE AWARDS 2022 și poți câștiga unul dintre cele 50 de super premii!

Jobson a postat apoi pe Twitter o fotografie cu foștii membri ai familiei regale prezentându-i Arhiepiscopului, pe atunci, bebelușul Archie.

„Această fotografie făcută de mine din aceeași poziție acreditată din setul de pe iPhone-ul meu a fost făcută la reședința Arhiepiscopului Tutu din Cape Town”, a scris el alături de fotografie. „Nu a existat nicio încălcare a intimității. Am făcut parte dintr-un grup de 3 persoane din palatul britanic. Nimănui altcuiva nu i s-a permis să intre și am împărtășit declarațiile și fotografiile cu mass-media din Marea Britanie.”

De obicei, jurnaliștii sunt invitați să se alăture familiei regale în cadrul vizitelor oficiale și al turneelor în străinătate, în cadrul unei „rotații regale” aprobate. Adesea, în timpul acestor călătorii, doar unul sau doi reporteri și fotografi vor fi invitați să participe la anumite întâlniri, cum ar fi cea cu arhiepiscopul Tutu. Aceștia își trimit apoi reportajele colegilor lor jurnaliști.

Ducii de Sussex ar fi susținut că presa le încalcă intimitatea

Chris Ship, editorul regal al ITV, a comentat: „Aici Robert Jobson are un punct de vedere valabil. Filmarea lui Archie la reședința arhiepiscopului Tutu a fost foarte controlată. Iar cameramanul ITN Productions care filma documentarul despre Africa al familiei Sussex a fost acolo cu permisiunea lor. Nu a fost un miting mediatic. Au vorbit cu Tom Bradby înăuntru”.

Folosirea imaginii vine după ce s-a dezvăluit că fotografia cu paparazzi folosită în primul teaser, lansat săptămâna trecută, a fost făcută de fapt la o premieră oficială a filmului „Harry Potter”. Un scurt clip din cel mai recent trailer a arătat, de asemenea, fotografi care se înghesuie în jurul unui tribunal din Marea Britanie, unde personalitatea britanică Katie Price a apărut în decembrie anul trecut pentru a fi condamnată pentru conducere sub influența alcoolului.

sursa: instagram

„Am fost îngrozit, nu am vrut ca istoria să se repete”, a povestit Harry în timp ce este difuzată secvența.

Citește și:
Gestul romantic făcut de George Clooney pentru soția sa, Amal, pe covorul roșu

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people