Cum s-au cunoscut Șerban Copoț și soția lui: „Nu cred că i-a fost uşor alături de mine”

Șerban Copoț a vorbit despre relația pe care o are cu soția lui, Roxana, și a dezvăluit cum s-au cunoscut.

Cum s-au cunoscut Șerban Copoț și soția lui: "Nu cred că i-a fost uşor alături de mine"

Șerban Copoț și soția lui, Roxana, s-au căsătorit în 2015, după o relație de 10 ani. Au împreună trei copii, pe micuța Ada-Noelle, care a venit pe lume la finalul anului 2020, dar și doi băieți, pe Teddy și Alex.

Șerban Copoț este destul de rezervat când vine vorba despre viața lui personală și puține sunt ocaziile în care face mărturisiri despre familia ei. Recent, în cadrul unui interviu pentru revista VIVA!, prezentatorul emisiunii iUmor a făcut dezvăluiri despre partenera lui și a povestit cum s-au cunoscut. 

„Ea era model şi eu artist. Ne-am cunoscut la un eveniment unde ea era pe podium şi noi trebuia să cântăm. O singură dată a trebuit să ni se întâlnească privirile şi parcă am ştiut că e ceva special acolo. Restul a venit de la sine. Eram conştient de pericolul de a avea pe cineva lângă tine care are în minte doar imaginea ta de la televizor şi care ar fi fost foarte dezamăgită atunci cand cunoştea şi omul, nu numai artistul.”

Live de la ora 20,00! Summer Fashion Inspiration cu Maurice Munteanu
Editorul de modă ELLE Maurice Munteanu îți arată cum să porți cu succes piesele noului sezon

Prezentatorul de la iUmor a mai spus că partenera lui de viață l-a schimbat, făcându-l un om mai bun. 

„Ea m-a iubit şi cu rele, şi cu mai puţini bani, şi cu mai puţin chef de a merge la evenimente. Nu cred că i-a fost uşor alături de mine, însă răbdarea ei a dat roade. M-a făcut un om mai bun şi mi se pare normal să se bucure de munca ei până la sfârşitul vieţii. Sunt al ei.”

Întrebat despre momentul în care a cerut-o în căsătorie pe Roxana, Șerban Copoț a răspuns că a surprins-o și că acest pas a venit după 9 ani de relație. 

„După prea mult timp! 9 ani, ca să fiu mai precis. Am surprins-o, bineînţeles, într-un moment în care se aştepta cel mai puţin. Însă am făcut acel moment memorabil pentru noi doi”, a adăugat Șerban Copoț pentru VIVA!.

Citește și:
Lidia Buble, declarații sincere despre dorința de a avea copii: „Mă văd o mămică foarte cool și răbdătoare'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people