Cum s-au cunoscut Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc? Antrenorul a făcut dezvăluiri din intimitate

Laurențiu Reghecampf a dezvăluit detalii despre începutul relației lui cu Corina Caciuc.

Cum s-au cunoscut Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc? Antrenorul a făcut dezvăluiri din intimitate

Laurențiu Reghecampf a dezvăluit detalii despre începutul relației lui cu Corina Caciuc, tânăra care în curând îi va dărui și un băiețel.

Încă de la aflarea relației dintre Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc, au existat numeroase zvonuri cu privire la modul în care cei doi s-au cunoscut, zvonuri alimentate și de declarațiile făcute constant de Anamaria Prodan.

Laurențiu Reghecampf a fost invitat în cadrul podcast-ului găzduit de Cătălin Măruță și a vorbit deschis despre relația cu actuala iubită, oferind detalii despre prima lor întâlnire, dar și despre cum evoluează povestea de dragoste dintre ei.

„Am cunoscut-o acum aproape un an și opt luni, doi ani, cam pe-acolo, la un eveniment, la o petrecere, dar nu direct, doar am văzut-o. După care am încercat să iau legătura cu ea și să o cunosc cu adevărat. Nu cred că este important și nu cred că interesează pe nimeni cum ai cunoscut pe cineva. Important este ce simți pentru persoana respectivă și ce se va întâmpla de acum încolo.”, a povestit Laurențiu Reghecampf.

Antrenorul a dezvăluit că este foarte fericit alături de actuala lui parteneră și consideră că viața lui a luat o întorsătură pozitivă atunci când a luat decizia de a pune punct căsătoriei cu Anamaria Prodan.

„Sunt foarte fericit, o iubesc, o să avem un băiat împreună. Simt că lucrurile pentru mine au luat o întorsătură foarte pozitivă. Mi-aș fi dorit ca și Anamaria să aibă parte de același lucru.”, a mai declarat acesta.

Laurențiu Reghecampf a vorbit în același interviu și despre motivele care au dus la divorț, dar și despre relația pe care o are acum cu Laurenţiu Reghecampf Jr., fiul pe care îl are împreună cu impresara.

„De ce s-a terminat? S-a terminat că s-a terminat. Au fost anumite situații în viața noastră, iar eu am considerat că este mai bine să punem stop, decât să stăm să avem parte de evenimente neplăcute în familie. În ultimii ani am avut anumite probleme pe care am încercat să le trecem încet, încet.

Dar nu s-a putut. În momentul în care nu mai este armonie, când nu mai este iubire, când nu mai sunt lucrurile așa cum ar trebui să fie și intervin momentele de ceartă, de stres, copiii sunt mari, înțeleg absolut orice gest pe care îl faci, este dificil.

Mai ales că eu în ultimii patru ani de zile mi-am petrecut foarte mult timp cu Bebe și Luca în Emirate. Ei au stat cu mine zi de zi. Și Anamaria venea când avea timp, pentru că a avut anumite evenimente în viața ei.”, a declarat Laurențiu Reghecampf, în podcastul menționat.

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au avut recent primul termen în cadrul procesului de divorț, însă termenul a fost a fost amânat pentru luna aprilie: „S-a amânat primul termen din cauză faptului că avocații ei au avut Covid. Avem termen în aprilie și sper să se termine cât mai repede. La urma urmei este vorba doar de un divorț.”

Citește și:
Angelina Jolie, dată în judecată de Brad Pitt

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people