Noi detalii surprinzătoare despre divorțul dintre Anamaria Prodan & Laurențiu Reghecampf au ieșit acum la iveală: „Vorbim în fiecare zi”

În luna iunie a apărut pentru prima dată știrea că Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan divorțează.

Noi detalii surprinzătoare despre divorțul dintre Anamaria Prodan & Laurențiu Reghecampf au ieșit acum la iveală: „Vorbim în fiecare zi”

În luna iunie a apărut pentru prima dată știrea că Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan divorțează, după 15 ani de relație și 13 ani de căsătorie.

Anunțul că Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan divorțează a fost făcut de către antrenorul în vârstă de 45 de ani. Acesta a confirmat speculațiile apărute în ultima vreme în spațiul public și a menționat faptul că își dorește să păstreze discreția și să îi fie respectată această decizie. „Da, e adevărat, divorţăm! Este singurul comentariu pe care îl am de făcut. Vă rog să înţelegeţi că este vorba de viaţa noastră privată, de copiii noştri şi vă rog să ne respectaţi decizia. Vă mulţumesc”, a spus Laurenţiu Reghecampf pentru fanatik.ro.

Ei bine, deși Laurențiu Reghecampf anunța că a depus actele de divorț, până în prezent nu a fost înregistrat niciun dosar pe numele lor. Anamaria Prodan a declarat recent că în ultima perioadă vorbește aproape în fiecare zi cu soțul ei și a confirmat că actele de divorț nu au fost depuse.

„Nu știu de divorț nimic. Nu a depus niciun dosar, nu am vorbit de notar. Dar voi ați văzut că și-a asumat ceva, pe cineva?”, a declarat Anamaria Prodan pentru Fanatik. „Noi vorbim, acum, vorbim despre problemele copilului, niciodată de așa ceva. Eu nu am primit niciun act de divorț, nimic. Nici el nu îmi spune de așa ceva, noi vorbim doar de copii, de nevoile lui, ce trebuie să facem. Vorbim în fiecare zi, aproape, dar de copii…”, a mai spus Anamaria Prodan pentru sursa mai sus menționată.

Anamaria Prodan, cunoscută pentru cariera impresionantă și puterea pe care a demonstrat-o indiferent de situație, a vorbit într-un interviu acordat Antena Stars despre situația neplăcută prin care trece familia ei și a oferit noi amănunte despre divorțul său de Laurențiu Reghecampf.

Acolo sus e cineva care va judeca și va da fiecăruia ceea ce merită, iar atunci când intri în biserică pentru mine sunt momente sfinte, momente unice, iar când stai așa zâmbind lângă toți copiii tăi și soția sa, cu cununa pe cap și în fața lui Dumnezeu și îți juri credință, după care primești niște mesaje și telefoane și pleci și te ascunzi și nu îți vezi copilul, și faci ce a făcut Laurențiu Reghecampf n-am mai auzit pe nimeni”, a spus Anamaria Prodan la Antena Stars.

Deocamdată avem sol de pace, dar deocamdată. Eu nu ameninț, eu mi-am atenționat soțul și prin intermediul avocațiilor că, dacă nu oprește această porcărie și mizerie în presă, unde eu nu vreau să intru, atunci vorbesc eu. Foarte rar (n.red. – vorbesc), nu avem ce să comunicăm, el trebuie să înțeleagă că alegerile iefine o să-l coste foarte scump și să se obișnuiască cu ideea”, a mai spus aceasta.

Citește și:
Antonia, fosta soție a lui Andrei Ștefănescu, și Vincenzo Aiello s-au despărțit

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people