Antonia, fosta soție a lui Andrei Ștefănescu, și Vincenzo Aiello s-au despărțit

Antonia, fosta soție a lui Andrei Ștefănescu, a confirmat că ea și Vincenzo Aiello s-au despărțit, după o relație care a durat șase luni.

Antonia, fosta soție a lui Andrei Ștefănescu, și Vincenzo Aiello s-au despărțit

Antonia, fosta soție a lui Andrei Ștefănescu, și partenerul ei, Vincenzo Aiello, s-au despărțit. Cei doi au format un cuplu timp de șase luni. 

Antonia a fost cea care a dezvăluit pentru ciao.ro că ea și Vincenzo Aiello, un fost concurent de la Chefi la cuțite, au pus capăt poveștii lor de dragoste. „Nu e oficial…Nu!”, a fost răspunsul pe care Antonia l-a dat atunci când a fost întrebată dacă mai este împreună cu Enzo.

Antonia a vorbit și despre cum se înțelege în prezent cu fostul ei soț, Andrei Ștefănescu, alături de care are și un băiețel pe nume Ayan. Cu ocazia asta a mărturisit că nu există posibilitatea să se împace. „Nu suntem genul de oameni care au avut o relație, se împacă, se despart sau nu. Am înțeles amândoi de ce, e foarte bine așa, chiar se simte foarte bine copilul, e foarte fericit, ne împărțim timpul cu el egal, negreșit vorbim dimineața și seara, oriunde este cel mic, dacă este la mine sau dacă este la el, vorbim zilnic, dimineața și seara. Este un tătic implicat”, a adăugat pentru sursa citată anterior.

În iunie 2021, s-a aflat că Antonia, fosta parteneră a lui Andrei Ștefănescu, formează un cuplu cu Vincenzo Aiello, un fost concurent de la „Chefi la cuțite” din sezonul 9. La vremea respectivă, ea a confirmat informația că este într-o relație cu Vincenzo Aiello și a mărturisit că preferă să fie discreți. „Suntem împreună. Nu este vreun secret, nu ne-am ascuns, dar nici nu ne-am „etalat” în online, să spun așa. Suntem discreți”, spunea Antonia pentru spynews.ro.

Andrei Ștefănescu a anunțat pe rețelele de socializare în luna noiembrie a anului 2020 că el și Antonia s-au despărțit, după o relație de șapte ani și că divorțul s-a finalizat în septembrie, la notar, pe cale amiabilă. Cei doi s-au căsătorit în toamna anului 2019. Cununia lor civilă a avut loc în Sinaia.

Citește și:
Carmen Negoiță a fost eliminată de la Bravo, ai stil! Ce a declarat fosta concurentă?

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people