Anunțul făcut de Nicole Cherry despre copilul pe care îl așteaptă

Anunțul făcut de Nicole Cherry în legătură cu fiica ei, care urmează să se nască, conform planului, în luna decembrie, i-a luat prin suprindere pe fanii vedetei.

Anunțul făcut de Nicole Cherry despre copilul pe care îl așteaptă

Anunțul făcut de Nicole Cherry în legătură cu fiica ei, care va veni pe lume în luna decembrie, i-a suprins pe fanii cântăreței. Cu doar câteva luni înainte de a naște, Cherry este foarte activă și împărtășește o mulțime de detalii despre mersul sarcinii cu fanii săi din mediul online. Mai mult, ea a dezvăluit deja și cum o va chema pe fiica ei, explicând că numele este unul pe care l-a visat.

„Abia am așteptat momentul ăsta, în care să le spun tuturor numele (râde). Că am fost întrebată mereu dacă ne-am gândit la nume și mereu le spuneam oamenilor că nu pot spune încă. Anastasia Popa. Anastasiaaaaaa mea! Iar numele Anastasia mi-a apărut într-un vis”, declara artista recent, pentru revista Viva!.

În schimb, anunțul făcut de Nicole Cherry recent a venit prin intermediul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri pe Instagram. Unul dintre fanii cântăreței a întrebat dacă aceasta va publica, așa cum a devenit deja tradiție printre celebrități, imagini cu fiica ei imediat după naștere, pe rețelele sociale. Se pare, însă, că fanii vor avea de așteptat, pentru că vedeta nu își dorește să își expună copilul prea curând. „Simt că e mai bine să crească puțin. Nu îmi place ideea să o afișez încă din prima zi de viață”, a răspuns ea.

Anunțul făcut de Nicole Cherry vine și în contextul în care din ce în ce mai mulți părinți, celebri sau nu, își pun problema dacă este cazul să își expună copiii în mediul online. Chiar și printre vedetele din România, unele nu și-au expus copiii încă – cum este cazul cuplului format din Smiley și Gina Pistol: cei doi nu au arătat încă fața micuței Josephine Ana Maria, deși au mai publicat imagini în care apare o mânuță sau vreun alt detaliu simpatic.

Citește și:
Cum arată impresionantul decor creat pentru cununia civilă a Simonei Halep cu Toni Iuruc

Foto: arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people