Anamaria Prodan face noi declarații surprinzătoare cu privire la divorțul de Laurențiu Reghecampf: ”Umilința nu poate merge la infinit”

În luna iunie a apărut pentru prima dată știrea că Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan divorțează.

Anamaria Prodan face noi declarații surprinzătoare cu privire la divorțul de Laurențiu Reghecampf: ”Umilința nu poate merge la infinit”

În luna iunie a apărut pentru prima dată știrea că Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan divorțează, după 15 ani de relație și 13 ani de căsătorie.

Anunțul că Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan divorțează a fost făcut de către antrenorul în vârstă de 45 de ani. Acesta a confirmat speculațiile apărute în ultima vreme în spațiul public și a menționat faptul că își dorește să păstreze discreția și să îi fie respectată această decizie. „Da, e adevărat, divorţăm! Este singurul comentariu pe care îl am de făcut. Vă rog să înţelegeţi că este vorba de viaţa noastră privată, de copiii noştri şi vă rog să ne respectaţi decizia. Vă mulţumesc”, a spus Laurenţiu Reghecampf pentru fanatik.ro.

Anamaria Prodan, cunoscută pentru cariera impresionantă și puterea pe care a demonstrat-o indiferent de situație, a venit în emisiunea lui Cătălin Măruță pentru a vorbi despre situația neplăcută prin care trece familia ei.

„Un om poate să-mi facă orice, dar nu să mă trădeze”, a recunoscut Anamaria. Cunoscuta impresară a povestit celor de acasă că familia rămâne pe primul plan pentru ea și că va face tot ce este necesar ca băiatul ei să nu mai plângă. „Pentru mine nu mai e cale de împăcare”, a continuat ea, recunoscând că nu ar putea trece peste această infidelitate.

În ciuda situației dificile în care a fost pusă de bărbatul alături de care a format un cuplu, aceasta a ținut să precizeze: „E soarele meu și atât. Vreau ca Laurențiu Jr și fetele mele să nu trăiască așa ceva”. Cu sinceritatea care a consacrat-o, Anamaria a admis: „Dacă ar fi să o iau de la capăt, m-aș căsători tot cu Laurențiu Reghecampf. Însă, eu nu-l cunosc pe omul de astăzi”. Cu toate acestea, ea nu uită câte greșeli au fost în relația lor și de câte ori le-a depășit, după ce prietenii lui Laurențiu veneau la ea și i le explicau: „Umilința nu poate merge la infinit”.

Deși a fost târâtă într-un scandal pe care nu și-l dorea, Ana nu îi dorește răul bărbatului care i-a fost și îi este, pentru încă puțin timp, soț: „Îmi doresc să continue drumul pe care i l-am dat. Alături de mine a ajuns cel mai tânăr antrenor care a ajuns în finala Champions League de Asia”. Tocmai din acest motiv, când se gândește la cariera lui, recunoaște: „Îmi doresc să se ridice pentru că este în genunchi”.

Privind spre viitor, Anamaria Prodan spune că este un om sensibil, care are nevoie de afecțiune, dar și că nu va mai avea o relație cu un bărbat din România: „Nu o să fie român niciodată. Vreau să mă îndepărtez și să plec de aici cu amintiri frumoase”.

În încheiere, Cătălin a invitat-o pe Anamaria să îi lase și un mesaj. Fără să stea pe gânduri, aceasta a spus: „Îmi doresc tare mult să ne facă mândri de el și să vin la tine să spun că Laurențiu Reghecampf, tatăl copiilor mei, este numărul 1”.

Citește și:
Antonia, fosta soție a lui Andrei Ștefănescu, și Vincenzo Aiello s-au despărțit

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people