Cum au sărbătorit vedetele Crăciunul anul acesta

Vedetele au demonstrat și anul acesta că știu să se bucure de sărbători și, totodată, au cele mai frumoase mesaje pentru cei care îi urmăresc.

Vedetele din România, dar și cele de la Hollywood au transmis mesaje speciale pentru cei care le urmăresc, postând totodată imagini adorabile alături de familie sau alături de bradul de Crăciun.

Dacă cele mai multe vedete au ales să petreacă Crăciunul acasă, Dana Rogoz a decis să plece în Sri Lanka alături de soțul și fiul ei, aceasta postând deja imagini din vacanță.

„Nici nu știu să aleg ce moment mi-a fost mai drag: descoperirea cadourilor de la Moș Crăciun de dimineață sau ieșirea cu dreptul din aeroportul din Colombo, toți 3, rostind în cor la comanda lui Vlad: „O să fie o vacanță frumoasă și distractivă!”. Familie de obsesivi compulsivi, e clar. Srilankezii din fața aeroportului când ne-au văzut pășind, rostind, făcând tot ritualul, nu au înțeles dacă o fi vreun obicei din neamul nostru sau suntem pur și simplu… altfel. Ne-au zâmbit cu drag, oricum. Poza este din momentul în care am intrat în cameră”, a scris Dana Rogoz pe Instagram, în descrierea imaginii cu fiul ei, Vlad.

Răsfoiește galeria pentru a vedea cum și-au petrecut Crăciunul vedete internaționale precum Jennifer Aniston, Miley Cyrus sau Adele.

Citește și:
Prințul George și Prințesa Charlotte, în centrul atenției la slujba de Crăciun de la Sandringham

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people