Cum arată vărul Prințului Harry. Are 24 de ani, este singur, dar are deja mii de admiratoare

Prințul Harry și Meghan Markle au fost cele mai importante persoane la nunta regală, așa cum era normal, însă există încă un membru al familiei care ne-a atras atenția.

Cum arată vărul Prințului Harry. Are 24 de ani, este singur, dar are deja mii de admiratoare

Prințul Harry și Meghan Markle au avut o ceremonie impresionantă, iar nunta lor va rămâne cu siguranță în istorie. De la eveniment nu puteau lipsi membrii familiei și prietenii celor doi.

Deși la nunta regală am putut vedea numeroase personalități importante, vărul Prințului Harry este cel care ne-a atras atenția. Louis Spencer, viconte Althorp, și-a făcut apariția la eveniment alături de mama sa, Victoria Aitken, și de surorile sale, Lady Eliza și Lady Kitty Spencer.

https://www.instagram.com/p/BjEqbFvhhLy/?tagged=louisspencer

Tatăl lui este Charles Spencer, fratele Prințesei Diana. Tânărul în vârstă de 24 de ani a moștenit trăsăturile mamei sale, Victoria. Aceasta a fost model înainte de a se căsători în 1989, iar acum fiica ei, Lady Kitty Spencer îi calcă pe urme, ea defilând în luna februarie pentru Dolce&Gabbana.

Louis Spencer a participat până acum și alte evenimente alături de mama sa. Potrivit Daily Mail el a studiat la Universitatea din Edinburgh, iar printre admiratoarele sale se numără și Nicki Minaj.

https://www.instagram.com/p/0zDi0br8QA/?utm_source=ig_embed

La nunta Prințului Harry cu Meghan Markle au fost prezenți și alți membri ai familiei Prințesei Diana, printre care surorile ei, Lady Jane Fellowes și Lady Sarah McCorquodale. În plus, Lady Jane Fellowes a avut și un moment special în cadrul ceremoniei.

Citește și:
Kate Middleton a sosit la ceremonie alături de Prințul George și Prințesa Charlotte, iar imaginile sunt adorabile

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people