Cum a reacționat Victoria Beckham când a aflat că Meghan Markle îi poartă creațiile

Deși Victoria Beckham și Meghan Markle se cunosc de mult timp, Ducesa a ales să poarte pentru prima dată în public o ținută semnată de aceasta.

Cum a reacționat Victoria Beckham când a aflat că Meghan Markle îi poartă creațiile

Dintre toate celebritățile care au ales să-i poarte creațiile, Victoria Beckham a admis că s-a simțit onorată văzând-o pe Ducesa de Sussex optând pentru piesele sale vestimentare. În timpul emisiunii Live! With Kelly and Ryan, difuzată la începutul acestei săptămâni, designer-ul și-a amintit cum s-a simțit când a văzut fotografiile cu Meghan îmbrăcată într-o ținută complet formată din creațiile sale.

Meghan Markle a ales o ținută semnată Victoria Beckham în totalitate, în ziua de Crăciun, când a participat la festivitățile din Sandringham. Ducesa a accesorizat rochia cu o haină de aceeași lungime, cizme și o geantă, toate din colecția Victoriei. „A fost atât de frumoasă. A fost o surpriză minunată de care am avut parte în dimineața de Crăciun. Cred că este o femeie atât de frumoasă, de puternică și de minunată, deci a fost o onoare imensă', a spus Victoria în timpul emisiunii.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Meghan and Harry are kicking off the new year with a visit to the town of Birkenhead, Merseyside, on Monday, Jan. 14. First, the Duke and Duchess of Sussex will head to Hamilton Square to unveil a plaque for a new sculpture marking the 100th anniversary of celebrated poet and soldier Wilfred Owens death. Meghan and Harry will also meet local veterans and members of the Birkenhead Institute Old Boys, which Owen belonged to, before greeting members of the public. The couple will then head to Tomorrows Women Wirral, an organization established in 2011 to support women upon their release from prison. It has expanded to offer an extensive range of training courses for more than 6,000 local women, including support groups around mental health issues, domestic abuse and addiction. Meghan and Harry will hear from the women about their experiences and visit various areas of the charity, including a facility aimed at providing a safe place for young people. 💙

O postare distribuită de Meghan Markle (@hrhofsussex) pe

Deși soții Beckham s-au numărat printre invitații la nunta regală din luna mai a anului trecut, Ducesa a purtat pentru prima dată creațiile Victoriei în ziua de Crăciun. Când făcea parte din distribuția serialului „Suits', Meghan le-a spus celor de la Glamour: „Ceea ce încep să învăț acum este, chiar dacă hainele arată incredibil pe umeraș, nu înseamnă că vor arăta la fel de bine și pe mine. De exemplu, iubesc rochiile Victoriei Beckham, însă nu am trunchiul lung pentru a arăta bine în acele creații.'

Ne bucurăm că Ducesa de Sussex a reușit să-și schimbe părerea.

Citește și:
Palatul Kensington este îngrijorat în privința comentariilor negative adresate lui Meghan Markle și Kate Middleton

Foto: Instagram, Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people