Cum a fost surprins Bruce Willis, după ce a anunțat că renunță la actorie în urma diagnosticului de afazie

Bruce Willis a fost surprins alături de fiica lui, într-un moment adorabil împărtășit pe rețelele de socializare.

Cum a fost surprins Bruce Willis, după ce a anunțat că renunță la actorie în urma diagnosticului de afazie

Bruce Willis se bucură de fiecare moment alături de familia sa, după ce a anunțat că se retrage din actorie în urma diagnosticului de afazie. Actorul a fost surprins sâmbătă alături de fiica lui acasă, în timp ce o ținea de mână, cea mică mergând pe role. Momentul a fost împărtășit cu fanii de pe rețelele de socializare de către soția lui, Emma Heming.

Bruce Willis, moment adorabil alături de fiica lui

Actorul este un tată model și se ocupă cu mare atenție de creșterea copiilor. Ba mai mult, de când a anunțat că se confruntă cu afazie, acesta a decis să dedice mai mult timp familiei. Prin urmare, weekend-ul a fost despre fiica lui Evelyn, în vârstă de 8 ani, care a învățat să meargă pe role alături de tatăl ei, care a sprijinit-o la fiecare pas. Momentul tată-fiică a fost imortalizat de mama micuței, care a distribuit imaginile pe rețelele de socializare.

sursa: Instagram

În imaginile emoționante de pe Instagram, Evelyn, care și-a sărbătorit joi cea de-a opta aniversare, s-a concentrat pe menținerea echilibrului, în timp ce tatăl ei o supraveghea cu atenție. Întotdeauna capabil să aducă umor în orice situație, starul din „Die Hard” a decis să danseze în timp ce continua să țină strâns de mâna fetiței sale. În ciuda stării sale de sănătate precare, acesta a părut mai în formă ca niciodată, în timp ce se mișca pentru cameră în blugi și un tricou gri.

sursa foto: instagram

Emma a dezvăluit cu nerăbdare festivitățile aniversare care au avut loc săptămâna aceasta pentru a o sărbători pe Evelyn. Aceasta a postat imagini de la aniversarea micuței cu tematica Disney, care a avut loc într-un parc de distracții. Evelyn și Mabel au afișat zâmbete mari și radiante în fața camerei mamei lor în timp ce treceau de la o atracție la alta. Bruce nu părea să fie prezent la ziua Disney a familiei.

Actorul a fost diagnosticat cu afazie

Bruce a dezvăluit luna trecută că a fost diagnosticat cu afazie, o afecțiune degenerativă a creierului, și că se va retrage din lumina reflectoarelor pentru a se concentra asupra sănătății sale. În declarație se arată că acesta ‘s-a confruntat cu unele probleme de sănătate și a fost diagnosticat recent cu afazie, care îi afectează capacitățile cognitive’.

„Aceasta este o perioadă cu adevărat dificilă pentru familia noastră și apreciem foarte mult dragostea, compasiunea și sprijinul vostru continuu. Trecem prin această perioadă ca o unitate familială puternică și am vrut să-i aducem fanii în această situație pentru că știm cât de mult înseamnă el pentru voi, așa cum și voi însemnați pentru el”, a transmis familia actorului.

Citește și:
Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au botezat fiul cel mic și au organizat o petrecere inedită

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people