Cum a arătat viața lui Taylor Momsen după ce a părăsit serialul Gossip Girl

Chiar dacă nu a mai jucat în atât de multe filme și seriale, Taylor Momsen a avut un parcurs interesant.

Cum a arătat viața lui Taylor Momsen după ce a părăsit serialul Gossip Girl

În 2011, Taylor Momsen a ales să renunțe la serialul care a consacrat-o (vorbim despre Gossip Girl, desigur), unde o interpreta pe Jenny, o adolescentă din New York care ar fi vrut să fie populară, dar se simțea mereu lăsată pe din afară de condiția ei socială modestă. Partenerii ei de joc au fost Blake Lively, Leighton Meester, Penn Badgley, Chase Crawford și Ed Westwick, care au continuat serialul până la finalul lui, în 2012.

De atunci, Taylor Momsen și-a umplut viața cu tot felul de activități, cum ar fi să se dedice carierei sale muzicale. Actrița face parte din formația The Pretty Reckless, alături de care a lansat albume cu regularitate, iar anul viitor se pregătesc pentru unul nou. Tot ea s-a ocupat intensiv și de promovarea lor pe Instagram. Unul dintre cele mai mari realizări ale trupei The Pretty Reckless este faptul că au cântat în deschidere la mai multe concerte Evanescence.

Dacă ar fi decis să se dedice doar actoriei, Taylor Momsen ar fi câștigat probabil mult mai mult, dar chiar și așa veniturile ei actuale se ridică la suma de 4 milioane de dolari. Prin comparație, fosta ei colegă Blake Lively a câștigat doar anul acesta 16 milioane de dolari. Și chiar dacă se vorbește despre o reluare a Gossip Girl, Taylor Momsen spune că nu e interesată: „Nu mă gândesc să mă întorc. Gossip Girl a fost o experiență minunată și m-a ajutat, dar pare că s-a întâmplat acum o veșnicie.”

În tot timpul ăsta, Taylor Momsen a călătorit foarte mult alături de trupă, iar pentru turneul ei mondial din 2018 a ajuns prin multe țări din Europa. Din 2010, ea este single, ultimul ei partener despre care s-a vorbit fiind Natt Waller. 

Citește și:
Șerban Copoț, primele declarații după ce soția lui a venit acasă cu fetița lor nou-născută

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people