Șerban Copoț, primele declarații după ce soția lui a venit acasă cu fetița lor nou-născută

În urmă cu o săptămână, Șerban Copoț a devenit tată pentru a treia oară, iar recent prezentatorul TV a mărturisit că soția și fetița lui au venit acasă.

Șerban Copoț, primele declarații după ce soția lui a venit acasă cu fetița lor nou-născută

Șerban Copoț a devenit tată pentru a treia oară în urmă cu o săptămână. Fostul membru al trupei Animal X a dezvăluit recent pe contul pe Instagram prima fotografie cu fetița lui.

Alături de imaginea cu fetița lui, Șerban Copoț a scris un mesaj emoționant, prin care mărturisește că, deși a fost dificil că nu și-a putut vizita soția și fetița, având în vedere restricțiile impuse de pandemie, acum este totul bine. „Gata, acasă în cuibul nostru. Au fost multe emoții, ne-a fost greu că nu am putut să la vizităm deloc, dar acum e totul bine. Vă mulțumim din suflet pentru toate gândurile bune”, a scris Șerban Copoț pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Serban Copot (@serbancopot)

Pe 18 noiembrie, Șerban Copoț a anunțat pe conturile de socializare că a devenit tată pentru a treia oară. Prezentatorul TV a publicat cu acea ocazie un mesaj special, în care mărturisea că este foarte mândru de soția lui. „Gata! La ora 07.40 iubita mea soție a adus pe lume o fetiță sănătoasă şi frumoasă. Suntem tare mândri de tine mami şi te iubim nespus. Sunt copleşit de emoție şi recunoştință de câte ori mă gândesc că am avut noroc chior să ne întâlnim. Eşti o mamă de vis, blândă, caldă, oricând gata de sacrificii pentru familia ei. În astfel de momente, noi bărbații ne dăm seama cât de puternice sunteți voi femeile şi această metamorfoză numită naştere vă transformă în ceva ce noi nu o să fim şi nici nu o să înțelegem niciodată pe deplin – MAMA. Închin un pahar în cinstea tuturor mamelor și închei prin a spune că „Meseria de mamă este cea mai grea şi mai nobilă dintre toate meseriile pământului”, a scris Șerban Copoț  alături de un video cu soția lui.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Serban Copot (@serbancopot)

Vestea că Șerban Copoț va deveni tată pentru a treia a fost făcută chiar de el, pe data de 2 iulie, în ziua în care împlinea vârsta de 39 de ani. La vremea respectivă, el dezvăluia că va avea o fetiță. „Vă mulțumesc din suflet pentru urări dragilor! Dar cel mai important cadou va veni la sfârșitul lui noiembrie când mult iubita mea soție o să aducă pe lume o fetiță. Sunt leșinat de nerăbdare să fiu tată de fetiță. Tot binele din lume vă doresc și vă mărturisesc că sunt fericit până la Dumnezeu și înapoi!”, a spus el atunci.

Șerban Copoț este prezentatorul show-ului iUmor de pe Antena 1, alături de Dan Badea. Șerban Copoț și Roxana s-au căsătorit în secret în 2015, după o relație de 10 ani. Cei doi au împreună doi băieți, Teddy și Alex.

Citește și:
Cum s-a schimbat viața lui CRBL după ce s-a mutat definitiv împreună cu familia în Spania

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people