Cu ce se ocupă acum Ilinca Vandici, după finala Bravo, ai stil! Celebrities

Ilinca Vandici a dezvăluit care sunt planurile de viitor, odată cu terminarea filmărilor la "Bravo, ai stil!". Vedeta a mărturisit că are mai mult timp liber la dispoziție și este pregătită pentru noi proiecte.

Cu ce se ocupă acum Ilinca Vandici, după finala Bravo, ai stil! Celebrities

Finala pentru cel de-al șaptelea sezon al emisiunii Bravo, ai stil! Celebrities de la Kanal D și-a cunoscut câștigătoarea pe 5 februarie 2022. Ruxi a cucerit inimile telespectatorilor care i-au oferit votul lor. Acum că emisiunea s-a terminat și a ieșit de pe post, Ilinca Vandici are un program mai liber. Prezentatoarea a mărturisit ce are de gând să facă pe viitor într-un interviu pentru Fanatik.

Ilinca Vandici a rămas la fel de activă pe rețelele de socializare, acolo unde își ține fanii la curent cu toate noutățile din viața ei. Prezentatoarea de la Kanal D a susținut că odată încheiate filmările de la Bravo, ai stil! Celebrities, are mai mult timp pentru familie și prieteni.

„De obicei încerc să nu îmi fac planuri pe termen foarte lung. Acum doresc să mă odihnesc, să petrec mai mult timp cu familia. În același timp, mă concentrez să dezvolt și alte proiecte pentru mediul online, foarte frumoase și apropiate sufletului meu, despre care abia aștept să vă povestesc, pe care abia aștept să le vedeți și să îmi spuneți ce părere aveți. Plănuiesc o vacanță la începutul lunii martie și cam atât deocamdată. Prefer să las lucrurile să mă surprindă, nu să fac planuri foarte multe, pe termen lung”, a spus Ilinca Vandici.

De asemenea, Ilinca Vandici a precizat că se pregătește pentru o aniversare importantă. Kanal D împlinește pe 1 martie 15 ani de la lansare, iar vedetele vor sărbători cum se cuvine. Prezentatoarea TV a mărturisit că nu îi vine să creadă cât de repede s-a scurs timpul, evoluând atât de mult în toți acești ani.

„Nu îmi vine să cred că s-au scurs atâția ani de când pășeam în această televiziune. Am trecut printr-o adevărată metamorfoză aici, de la fata blondă, machiată cu verde din belșug, că așa era la modă pe atunci, la Ilinca Vandici de astăzi”, a explicat vedeta în vârstă de 35 de ani.

Citește și:
Bella Santiago, dezvăluiri despre participarea la Bravo, ai stil! Celebrities

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people