Care sunt planurile Vivianei Sposub după participarea la Bravo, ai stil! Celebrities?

Care sunt planurile Vivianei Sposub după participarea la Bravo, ai stil! Celebrities? După ce a pierdut trofeul în fața lui Ruxi, concurenta se gândește serios la o recalificare profesională.

Care sunt planurile Vivianei Sposub după participarea la Bravo, ai stil! Celebrities?

Care sunt planurile Vivianei Sposub, după ce concurenta a eșuat în încercarea ei de a câștiga finala emisiunii-concurs Bravo, ai stil! Celebrities, de la Kanal D? Ei bine, după ce s-a calificat în finală, alături de Ruxi, care a și devenit câștigătoarea acestui sezon, dar și de Bella Santiago, Raluca Dumitru și Adina Halas, Sposub nu exclude o reorientare profesională. Dacă până acum aceasta și-a conturat un profil public apreciat de o mulțime de fani, prin felurite participări la emisiuni TV, se pare că viața ei profesională ar putea să ia o turnură cu totul neașteptată.

Planurile Vivianei Sposub au fost anunțate chiar de aceasta, după finalul emisiunii. Odată ajunsă acasă, Sposub le-a transmis celor care au votat-o mulțumiri pentru sprijin: „Am ajuns acasă și voiam să vă mulțumesc și să mă înclin în fața voastră pentru că ați fost alături de mine, pentru că m-ați votat în număr atât de mare. Sunt foarte fericită pentru tot ce mi s-a întâmplat. Sunt fericită că v-am câștigat pe voi. Le felicit pe fete, o felicit pe Ruxi.”, a declarat, fair play, fosta concurentă, care a fost sprijinită în finală și de partenerul ei, actorul George Burcea.

Publicația Wowbiz.ro a vrut să afle planurile Vivianei Sposub după finală, iar vedeta, contactată de reporterii publicației, a povestit că reacțiile publicului la momentele sale muzicale din cadrul concursului au pus-o pe gânduri.

„Având în vedere reacțiile oamenilor, atunci când am cântat în cadrul emisiunii, mă gândesc serios să fac ceva în direcția asta. Sunt conștientă că e nevoie de foarte multă muncă și că lucrurile nu se întâmplă peste noapte, dar sunt pusă pe treabă și tot ce mi s-a întâmplat în emisiune îmi dă cumva zvâc pentru ceea ce urmează în cariera mea după Bravo, ai stil!„.

Citește și:
Conflict major între Kim Kardashian și Kanye West. Ce acuzații scandaloase face rapper-ul

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people