Ce sfat are Ilinca Vandici pentru concurentele Bravo, ai stil! Celebrities înainte de marea finală

Marea finală Bravo, ai stil! Celebrities este deja așteptată cu sufletul la gură de concurente, dar și de fanii lor.

Ce sfat are Ilinca Vandici pentru concurentele Bravo, ai stil! Celebrities înainte de marea finală

Marea finală Bravo, ai stil! Celebrities, pentru cel de-al șaptelea sezon al emisiunii moderate de Ilinca Vandici, va avea loc pe data de 5 februarie 2022, deci competiția-fenomen găzduită de Kanal D a intrat deja în linie dreaptă. Este de așteptat că jocurile de putere dintre concurente să se intensifice acum, ceea ce la va da bătăi de cap membrilor juriului, Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu și Tibi Clenci.

Marea finală Bravo, ai stil! Celebrities va fi difuzată sâmbătă, 5 februarie, de la ora 20:00, iar Adina Halas, Amna, Bella Santiago, Raluca Dumitru, Ruxi și Viviana Sposub mai au de parcurs până atunci câteva etape, printre care semifinala ce va fi difuzată pe data de 29 ianuarie, de la ora 20:00.

Ilinca Vandici, prezentoarea emisiunii, are și un mesaj pentru concurente, înainte de semifinala din această sămbătă.

„Ce e foarte important și ce vreau din suflet să vă rog este să vă concentrați pe ținute. O ținută bună vă poate aduce într-o zi 4 stele, ca să nu mai vorbim despre stele bonus pe care le puteți primi în semifinală, în urma notelor din partea juraților. Automat, stelele vă propulsează în fruntea clasamentului. Cea care reușește să se claseze acolo primește imunitate și automat bilet către marea finală”, anunță Ilinca Vandici.

Marea finală Bravo, ai stil! Celebrities vine după luni de zile în care o serie de persoane publice s-au luptat în ținute tematice, ținând să le demonstreze telespectatorilor și juraților că dețin ceea ce se cheamă stil, dar și că au personalități efervescente, demne să le facă populare în rândul publicului. Ce e drept, lucrul acesta s-a întâmplat deja, fiecare concurentă având de partea sa câte o armată de fani, comunități online impresionante, gata nu doar să își susțină moral preferatele, dar să le și voteze atunci când este cazul.

Dacă până acum rolul juriului a fost extrem de important, în marea finală Bravo, ai stil! Celebrities publicul primește rolul principal, iar asta pentru că telespectatorii sunt cei care vor decide, prin voturile lor, cine va intra în posesia premiului în valoare de 100.000 de lei.

Citește și:
Anunțul cu care Mădălina Ghenea și-a îngrijorat fanii

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people