Anunțul cu care Mădălina Ghenea și-a îngrijorat fanii

Mădălina Ghenea a postat un mesaj pe rețelele de socializare cu care și-a îngrijorat fanii. Despre ce este vorba?

Anunțul cu care Mădălina Ghenea și-a îngrijorat fanii

Mădălina Ghenea a publicat pe contul personal de Instagram un mesaj cu care și-a îngrijorat urmăritorii. Actrița în vârstă de 34 de ani a făcut o serie de declarații sumare, mărturisind faptul că nu se simte bine și că va lua o pauză de la social media.

„Dragilor, nu mă simt prea bine. Voi lua o pauză de la social media. Sper să mă refac repede şi să vă răspund la toate întrebările. Cu drag, a voastră Mad”, se arată în mesajul transmis de Mădălina Ghenea pe Instagram. 

În urmă cu câteva luni, s-a aflat că Mădălina Ghenea va interpreta un nou rol principal, după ce actrița a bifat o scurtă apariție, în rolul Sophiei Loren, în megaproducția House of Gucci, alături de Lady Gaga, Adam Driver și Al Pacino.

Mădălina Ghenea va juca în filmul Deep Fear, în regia lui Marcus Adams. Actrița va interpreta rolul lui Naomi, iar replica i-o va da Ed Westwick, cunoscut mai ales pentru rolul său din serialul de mare succes Gossip Girl.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Acest rol principal pentru Mădălina Ghenea demonstrează cum cariera internațională a actriței se află în continuă ascensiune. Ea însăși a făcut declarații despre filmul în care va juca, într-un interviu citată de publicația Hollywood Reporter.

„Mi-a plăcut acest personaj din momentul în care am citit scenariul. Naomi este o femeie tânără extrem de încrezătoare, plină de viaţă şi realizată – este o onoare să joc un rol feminin principal atât de motivant. M-am distrat mult în luna în care am urmat un antrenament de scufundări, ca pregătire pentru acest rol, şi abia aştept să încep filmările alături de o echipă atât de talentată.”

Regizorul Marcus Adams a gândit un rol principal pentru Mădălina Ghenea, anume Naomi, o tânără care pleacă într-un sejur în Grenada pentru a-și întâlni partenerul de viață. În urma unui accident, Naomi va fi nevoită să salveze o navă și să rămână în viață, în ceea ce se anunță a fi un film plin de suspans.

„Personajele narcos răuvoitoare se juxtapun acut cu Naomi și Jackson, un cuplu serios și onorabil care îndrăznește să-și trăiască visul de a conduce o afacere cu iahturi în Indiile de Vest. Oameni obișnuiți, introduși într-o situație extraordinară, Naomi și Jackson sunt forțați să lupte atât cu narcos, cât și cu unul dintre cei mai grozavi prădători ai naturii, creând o luptă care provoacă tensiune și frică la fiecare pas”, a declarat Marcus Adams.

Mădălina Ghenea și-a început cariera de model, însă ulterior a jucat în numeroase filme importante în Italia și alături de actori cunoscuți precum Jude Law și Michael Caine. Ea s-a remarcat și în filmul Youth, în regia lui Paolo Sorrentino. De asemenea, a jucat și în filmul Urma, în regia lui Dorian Boguță, fiind primul rol într-un film românesc. 

Citește și:
Gina Pistol și Smiley, colegi de platou pentru un film dramatic

Foto: Instagram, Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video