Mădălina Ghenea și Al Pacino, distracție pe cinste la filmările House of Gucci (VIDEO)

Mădălina Ghenea și Al Pacino par să se distreze de minune la filmările House of Gucci, după cum arată un material video publicat recent de actrița din România.

Mădălina Ghenea și Al Pacino, distracție pe cinste la filmările House of Gucci (VIDEO)

Mădălina Ghenea și Al Pacino apar alături într-un filmuleț surprins în cadrul filmărilor de la House of Gucci, filmul lui Ridley Scott care va avea premiera în România pe 26 noiembrie. Materialul video a fost publicat recent de actrița din România, care apare în film în rolul Sophiei Loren, pe contul său de Instagram.

Mădălina Ghenea și Al Pacino apar, alături de Adam Driver, Lady Gaga, Jared Leto, Jeremy Irons și Salma Hayek, în producția mult așteptată ce redă drama familiei Gucci, mai precis, asasinarea lui Maurizio Gucci la comanda fostei sale soții, Patrizia Reggiani. Jucată de Lady Gaga, aceasta a pus la cale asasinatul după ce a fost părăsită de Gucci, și a fost condamnată la închisoare, întregul proces zguduind afacerea Gucci, dar și întreaga Italie. Patrizia Reggiani, supranumită Văduva neagră în timpul procesului, a executat 18 ani de închisoare și trăiește astăzi la Roma.

Acum, Mădălina Ghenea și Al Pacino, care îl joacă în film pe Aldo Gucci, fiul cel mare al fondatorului brand-ului Gucci, apar în materialul video într-un magazin Gucci. Ghenea a însoțit clipul de un mesaj prin care își îndeamnă fanii să vadă filmul:

„V-ați luat bilete la House of Gucci? Filmul rulează acum în cinematografele din Statele Unite. Împărtășesc cu voi unul dintre cele mai frumoase momente din viața mea, pe platoul de filmare cu incredibilul Al Pacino”, a scris vedeta.

House of Gucci a primit până acum critici mixte, unii dintre specialiști afirmând că este un vârtej glorios de glam, crimă și kitsch, alții reproșându-le actorilor accentele și stilul exagerat de joc. Oricum se va dovedi filmul, este cert faptul că acesta poate fi foarte entertaining, cu intrigile sale multiple ce implică lumea modei și cea a afacerilor și povestea reală a unei familii legendare.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Madalina Diana Ghenea (@officialmadalinaghenea)

Citește și:
Ce s-a întâmplat, de fapt, cu îndrăgitul personaj Samantha Jones, interpretat de Kim Cattrall

Foto: arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people