„E ca și cum ar fi căsătoriți”: Lady Gaga, în prag de nuntă?

Potrivit apropiaților, relația dintre Lady Gaga și Michael Polansky are toate șansele să fie una de lungă durată.

„E ca și cum ar fi căsătoriți”: Lady Gaga, în prag de nuntă?

Lady Gaga și Michael Polansky nu s-au expus prea des în public în cei doi ani de când sunt împreună, dar profilul de Instagram al vedetei confirmă, din când în când, că relația continuă și chiar are șanse să dureze.

Recent, surse ale revistei People au declarat că, deși cei doi se comportă deja ca un cuplu căsătorit, nu par grăbiți să se logodească.

Polansky, absolvent de la Harvard cu studii în matematică și informatică, este directorul executiv al Institutului Parker pentru imunoterapie în tratarea cancerului.

„Michael este un bărbat foarte inteligent, serios și a fost mereu discret. Mai multe persoane susțin faptul că Lady Gaga l-a cunoscut în cadrul mai multor evenimente organizate de către Sean Parker la el acasă. Sean a avut o petrecere cu ocazia zilei lui de naștere în Los Angeles în luna decembrie, iar alături de el a fost și Lady Gaga”, a declarat o sursă pentru Page Six.

Cuplul și-a confirmat relația în ianuarie 2020, când au fost văzuți sărutându-se la o petrecere de Revelion.

„Michael este foarte dulce și o susține”, a declarat recent sursa People. „Este și el foarte muncitor, așa că îi apreciază concentrarea. Formează o echipă grozavă.

Când sunt împreună”, a mai spus sursa, „este evident că Gaga este înnebunită după el. Chicotește mereu și îl atinge. Sunt foarte afectuoși unul cu celălalt și au cea mai bună chimie.

Lady Gaga este, în prezent, vedeta incontestabilă a House of Gucci, în care o joacă pe Patrizia Reggiani. Este greu de spus ce va lua fiecare privitor din această poveste încurcată. Unii vor urma conflictele biografice, în vreme ce alții vor urmări încrengăturile financiare, unii vor fi seduși de costumele și decorurile impecabile, în vreme ce alții vor cântări prestația distribuției alcătuită doar din staruri (și românca Mădălina Ghenea are un mic rol, întruchipând-o pe o tânără Sophia Loren). Dar cu siguranță că în această saga fiecare va găsi un lucru palpitant, de la povestea atât de dramatică și până la transformarea lui Lady Gaga într-o adevărată actriță.

Citește și:

Premiera House of Gucci: Lady Gaga, Mădălina Ghenea și Salma Hayek strălucesc la Londra

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people