Dan Negru începe un nou show la Kanal D! Despre ce este voba

Dan Negru a anunțat că este pregătit să înceapă un nou show la Kanal D. Celebrul prezentator TV a declarat că va fi una dintre cele mai mari provocări din cariera sa, dar și cea mai frumoasă din televiziune.

Dan Negru începe un nou show la Kanal D! Despre ce este voba

Dan Negru, unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori TV din România, a anunțat începerea castingului pentru un nou show ce va fi difuzat la Kanal D. Omul de televiziune anunță un proiect diferit, considerându-l o mare provocare pe micile ecrane.

„E cea mai frumoasă provocare din televiziune: să căutăm oameni care au minte, oameni inteligenţi. Pe ei televiziunea din România i-a cam ocolit până acum. Concursul creierelor e cel mai frumos pariu pe care-l pun în televiziune, la Kanal D. Şi o să începem cu cel mai uşor de înţeles quiz show din istoria televiziunii mondiale!', spune Dan Negru.

Noua emisiune, care va fi prezentată de Dan Negru, constă într-un quiz-show. Kanal D îi așteaptă la casting pe cei care adoră să se joace cu cuvintele și au un vocabular vast. Ba mai mult, emisiunea promite să aducă spontaneitate și inteligență pe micile ecrane.

„Kanal D a dat startul castingului pentru cel mai simplu şi în acelaşi timp spectaculos quiz show din istoria televiziunii mondiale. Dan Negru, maestrul de ceremonii al acestei noi călătorii pline de spontaneitate şi inteligenţă, îşi aşteaptă candidaţii', anunță Kanal D, într-un comunicat.

Dan Negru începe noul show la Kanal D, după ani de carieră la Antena 1. Prezentatorul TV care a găzduit printre cele mai mari emisiuni din România, a decis să plece din acest trust, unde a lucrat mai bine de două decenii. Vedeta a precizat că și-a atins limitele la Antena 1 și era pregătit pentru o schimbare.

La doar câteva săptămâni de când a făcut anunțul, Dan Negru este gata să revină în fața telespectatorilor în noua emisiune, la Kanal D. Potrivit spuselor sale, deja s-a dat startul înscrierilor pentru noul quiz show, ce se așteaptă să fie unul inedit. Acesta se adresează tuturor persoanelor peste 18 ani, dornice să intre într-un joc spectaculos.

„Toate marile televziuni din lume au concursuri cu întrebări de cultură generală. România e singura țară europeană unde quiz-urile cu intrebări de cultura generală lipsesc din programele marilor televziuni.”, a scris Dan Negru pe Instagram.

Citește și:
Cine ar fi cele două noi concurente Survivor, ce se vor alătura echipei Faimoșilor

FOTO: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people