Surpriza începutului de an în televiziune! Ce show fenomen pregătește Antena 1

2022 se anunță un an promițător la capitolul emisiuni de televiziune.

Surpriza începutului de an în televiziune! Ce show fenomen pregătește Antena 1

2022 se anunță un an promițător la capitolul emisiuni de televiziune.

Antena 1 pregătește pentru această primăvară show-ul fenomen Dancing on Ice – Vis în doi, emisiune de tip concurs în care vedetele vor concura pe gheață, în ritm de dans, alături de patinatori profesioniști. Formatul Dacing on Ice se bucură de un real succes la nivel internațional, fiind unul dintre cele mai bine cotate show-uri de prime-time din Marea Britanie și alte opt țări, precum Italia și Chile.

Nouă celebrități vor accepta provocarea Dancing on Ice – Vis în doi și vor patina în direct, în fiecare săptămână, cu partenerii lor profesioniști, încercând să impresioneze atât juriul, cât și telespectatorii. Ringul de dans al emisiunii va găzdui perechi hotărâte să arate că sunt în stare să muncească până la epuizare pentru a oferi dansuri memorabile pentru vise ce merită a fi împlinite.

Săptămânal, fiecare cuplu va ridica spectacolul la un alt nivel printr-o rutină care va impune atât mișcări de bază ale dansului pe gheață, cât și elemente artistice. Muzică, culoare, costume fabuloase și rutine de dans spectaculoase, toate acestea vor face parte din emisiunea concurs Dancing on Ice – Vis în doi.

Surprizele pregătite de Antena 1 pentru începutul acestui an nu se opresc aici. Așa cum probabil știi până acum, Chefi fără limite, primul show TV din România care combină într-un mod spectaculos gătitul cu călătoriile și aventura, are premiera în februarie, pe Antena 1. Formatul original de adventure- cooking show îi aduce în prim plan pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și le va oferi telespectatorilor un spectacol gastronomic, asezonat cu destinații superbe și situații pline de suspans și adrenalină.

Chef Iosif Ștefănescu și Marius Tudosiei sunt co-prezentatorii Chefi fără limite, un nou format de adventure- cooking show, ce va avea premiera primăvara aceasta pe Antena 1. În vreme ce chef Iosif Ștefănescu se va asigura că chefii respectă indicațiile fiecărei misiuni, Marius Tudosiei va aduce în prim plan partea gastronomică a Greciei.

Citește și:
Bridgerton: Sezonul 2 are premiera mai devreme decât ne așteptam, iar noi avem primele imagini

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people