Dan Negru, primele declarații despre plecarea de la Antena 1 după 22 de ani

Dan Negru a făcut primele declarații despre plecarea de la Antena 1 după 22 de ani și colaborarea cu un alt post de televiziune.

Dan Negru, primele declarații despre plecarea de la Antena 1 după 22 de ani

În urmă cu o zi, Paginademedia.ro dezvăluia pe surse faptul că Dan Negru pleacă de la Antena 1 după 22 de ani și că a semnat un contract cu un alt post de televiziune, și anume Kanal D. Prezentatorul și realizatorul TV a fost contactat de către publicația menționată anterior și nu a comentat informația. 

Însă, marți, 25 ianuarie, Kanal D a confirmat că Dan Negru se alătură postului de televiziune. 

„Kanal D îşi îmbogăţeşte echipa cu unul dintre cei mai apreciaţi oameni de televiziune din România: Dan Negru. Personalitate energică, complexă, cu o experienţă de peste 20 de ani în media, prezentator, dar şi scenarist şi realizator TV de succes, cu o energie inepuizabilă şi reinventându-se în permanenţă, Dan Negru este pregătit să cucerească în continuare publicul făcând ce ştie mai bine, televiziune, la Kanal D”, a transmis postul de televiziune.

Dan Negru a făcut mai multe declarații despre faptul că este noua vedetă a postului de televiziune Kanal D. 

„Pasiunile fac viața frumoasă. Am avut șansa ca profesia mea să-mi fie și pasiune și-n drumurile mele am întâlnit oameni cu aceleași aspirații. Când am intrat în studiourile Kanal D am găsit oameni la fel de pasionați și am reîntâlnit colegi cu care am construit mari succese de-a lungul anilor; îi cunosc de o viață și ne leagă aceeași dorință, aceea de a face televiziune. Și cum o călătorie se măsoară cel mai bine în prieteni, vă propunem să ne împrietenim în călătoria asta. Și vă garantăm că va fi una grozavă!”, a spus Dan Negru, transmite Kanal D.

De asemenea, Dan Negru a transmis un mesaj și pe rețelele sale de socializare cu privire la plecarea de la Antena 1, după 22 de ani, însă fără să precizeze motivele pentru care a luat această decizie. 

„Cei mai frumoși ani sunt cei ce vor veni!
Mulțumesc pentru toți anii din urmă!
Am văzut vorbele frumoase spuse de colegii mei🤗
Le mulțumesc!
Porecla „regele audiențelor” le-o datorez lor! Ei au făcut posibile toate succesele mele de televiziune și împreună plecăm pe drumuri noi.
Nu căutați vreo urmă de neînțelegere cu cei rămași. N-o să găsiți!
Ei rămân prietenii și colegii mei.
Lecția de fair-play spune să nu arunci cu pietre în fântâna din care ai băut apă!
Există un om căruia îi mulțumesc deplin pentru drumurile mele trecute și viitoare: Valeriu Lazarov, unul din fondatorii televiziunii moderne europene.
Când începeam un proiect nou ne îndemna „să țintim luna „
„Și dacă ratați luna, sigur nimeriți o stea!”
Anul ăsta se fac 30 de ani de la prima mea legitimație din Radio-Televiziunea Română.
Nu-l mai recunosc pe puștiul din fotografie.
Dar încă țintesc luna…”, este mesajul transmis de Dan Negru. 

Dan Negru se număra printre cele mai longevive vedete de la Antena 1. Este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori de televiziune din România. În anul 1999, prezentatorul venea la Antena 1, după ce a părăsit TVR. S-a format la școala de televiziune Valeriu Lazarov, iar de-a lungul anilor a prezentat mai multe formate care s-au bucurat de succes, cum ar fi „Academia vedetelor”, „Ciao, Darwin”, „Câștigi în 60 de secunde”, „Șerifi de România”, „Next Star”, „Plasa de Stele”, „Demascarea”, „Scena Misterelor”, „Ghicește vârsta.” Desigur, și celebrele Revelioane, care au ocupat primul loc în topul audiențelor, mai puțin cel din acest an, când PRO TV a depășit Antena 1. 

Citește și:
Chris Martin și Dakota Johnson, apariție inedită în timpul unui interviu pe Zoom

Foto: Facebook Dan Negru 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people