Ilinca Vandici face declarații despre incidentul care i-a umbrit vacanța: „Îmi vine să plâng!”

Ilinca Vandici face declarații despre furtul căruia i-a fost victimă la întoarcerea din vacanță. Fără ce obiecte de valoare a rămas prezentatoarea Bravo, ai stil! Celebrities?

Ilinca Vandici face declarații despre incidentul care i-a umbrit vacanța: "Îmi vine să plâng!"

Ilinca Vandici face declarații despre un eveniment nefericit care a reușit să îi tulbure relaxarea obținută în vacanța pe care a petrecut-o în Dubai alături de soțul ei, Andrei Neacșu, și de fiul lor. Prezentatoarea emisiunii-fenomen de la Kanal D, Bravo, ai stil! Celebrities, a fost furată – din bagaj i-au dispărut bijuteriile preferate.

Astfel, Ilinca Vandici face declarații despre felul în care a ajuns să își dea seama că, pe traseul călătoriei sale din Dubai în România, a fost victima unui furt. Mai mult, vedeta a ajuns să se învinovățească pe sine pentru că nu a fost suficient de atentă cu bijuteriile sale prețioase, pe care a ales să le pună în bagajul de cală, pe care nu l-a securizat, în loc să le poarte în avion.

„Mi-au furat inelele. Îmi vine să plâng! De ieri îmi vine să plâng! Am greșit eu! A fost greșeala mea! Am pus săculețul cu toate inelele mele cu diamante, inclusiv verigheta, în bagaj. Am zis că le pun pe degete, după care am zis că e drum lung și mi se umflă degetele și le-am băgat într-un săculeț și l-am pus în bagajul de cală. Bagajul nu l-am închis, nu l-am sigilat. Am ajuns acasă, am deschis bagajul și săculețul unde erau doar inelele prețioase era rupt. Mai aveam alte două cutii de bijuterii care erau deschise, nu erau atât de prețioase, erau și ele prin bagaj, dar săculețul era gol.”, a povestit Vandici pe contul său de Instagram.

O zi mai târziu, vedeta a avut parte de o surpriză plăcută.

„Astăzi m-am apucat de despachetat și surpriză! Mi-am găsit verigheta și un singur inel. Pe celelalte le-au luat, dar astea erau cumva căzute. Cred că în grabă, când le-au luat, verigheta și un inel cu safir au căzut. Am fost super fericită că măcar pe astea le-am găsit. Inelul de logodnă nu este, inelul cu floare nu este, inelul cu piatra lunii nu este. Mă rog, nu mai contează!”, a mărturisit prezentatoarea.

În finalul seriei de stories prin care și-a istorisit pățania, Ilinca Vandici face apel la vigilența celor care călătoresc, ca ea, fără să acorde prea multă atenție modului în care își transportă obiectele de preț: „Fiți atenți când călătoriți, nu știu dacă pe aeroportul din România sau pe aeroportul din Dubai”.

Citește și:
Lidia Buble, dezvăluire despre viața ei personală: „Sunt fericită'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people