Cu ce problemă se confruntă Adela Popescu după cea de-a treia naștere

Adela Popescu a făcut mărturisiri sincere despre problema cu care se confruntă după cea de-a treia naștere.

Cu ce problemă se confruntă Adela Popescu după cea de-a treia naștere

Adela Popescu a devenit pentru a treia oară mamă în vara acestui an. Vedeta a născut un băiat pe 11 iulie 2021. Prezentatoarea și partenerul său, Radu Vâlcan, mai au împreună doi copii, pe Alexandru și Andrei.

Recent, Adela Popescu a vorbit deschis despre problema cu care se confruntă după cea de-a treia naștere. Prezentatoarea a făcut această mărturisire sinceră în cadrul emisiunii „Vorbește Lumea”, pe care o prezintă la PRO TV.

„Am o problemă, după ce am născut. Asta mi s-a întâmplat după fiecare sarcină, dar am zis că nu mă apuc de sport pentru că oricum rămân din nou însărcinată. Acum, că am spus stop, adică chiar am spus stop, mă gândesc să fiu în cea mai bună formă a mea pentru această vârstă. Doar că simt că mă mișc ca o băbuță. Mă gândesc că mai bine vine cineva să facă masaj”, a spus Adela Popescu la „Vorbește Lumea.”

În urmă cu ceva timp, Adela Popescu a făcut primele declarații despre cel de-al patrulea copil. Prezentatoarea a vorbit în cadrul unei emisiuni TV despre posibilitatea ca familia ei să se mărească și despre o posibilă a patra sarcină. Vedeta a fost însă radicală și a mărturisit că nu ia în calcul această variantă. „De data asta, s-a încheiat. Spun stop”, a declarat ea.

Adela Popescu a surprins pe toată lumea în luna septembrie când a anunțat că revine ca prezentatoare a emisiunii „Vorbește Lumea”, la doar două luni de când a devenit mamă pentru a treia oară.

Într-un interviu acordat revistei VIVA!, Adela Popescu a dezvăluit care au fost motivele care au determinat-o să revină atât de repede pe micile ecrane. „Da, m-am întors la fel de repede cum m-am întors la Alexandru, și asta nu mi-a afectat nici alăptarea. Se poate rezolva.”

„Pe de altă parte, ca stare de spirit, faptul că ies în fiecare zi din casă, că cineva mă machiază, mă îmbracă frumos și, cumva, îmi distrage atenția de la treburile casnice, asta m-a ajutat să mă pun pe picioare foarte repede. Chiar dacă de data asta n-am simțit nicio urmă de depresie post-natală sau mai știu eu ce…. Deja stăteam de câteva luni acasă, iar în această meserie îți poți ieși din mână. Și mă temeam că nu voi reuși să mă completez așa cum mi-aș dori cu Shurubel și Bogdan, mă gândeam că nu știam cum vor arăta hainele pe mine, în ciuda faptului că mai am doar câteva kilograme de dat jos. Deci temeri au existat, dar mă bucur că lucrurile se așază frumos”, a mai declarat Adela pentru sursa mai sus menționată.

Citește și:
Amna vorbește deschis despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat: „Nu știam dacă o să mai trăiesc…'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people