Primul sărut al Adelei Popescu, o experiență bizară. Declarațiile vedetei

Primul sărut al Adelei Popescu nu a semănat deloc cu ce ar aștepta o tânără fată de la un astfel de moment romantic. Vedeta a povestit totul!

Primul sărut al Adelei Popescu, o experiență bizară. Declarațiile vedetei

Primul sărut al Adelei Popescu a fost tema unei discuții pe care vedeta PRO TV a avut-o cu Horia Brenciu, care și-a lansat recent un podcast. Prezentatoarea a povestit despre tot soiul de subiecte, dar a și detaliat felul în care a experimentat primul său sărut cu un bărbat.

Din declarațiile ei, primul sărut al Adelei Popescu a avut loc pe platourile de filmare, și a fost unul regizat pentru o scenă. „Mihai Ghior a fost primul bărbat cu care m-am sărutat, era partenerul meu din film. Nu pot să spun, cu prietenele, cât ne-am întrebat cum este să te săruți, adică ce trebuie să faci, și cum trebuie… și când m-a pupat, am și leșinat. La propriu am leșinat. Deci m-a luat amețeala și m-am…” a povestit amuzată vedeta, gesticulând larg și sugerând leșinul, în vreme ce partenerul ei de discuție se amuza copios.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Horia Brenciu (@horiabrenciu)

Deși primul sărut al Adelei Popescu a fost unul regizat și îndelung pregătit, presa vremii a speculat despre o relație între aceasta și actor. Adela Popescu debutase recent în televiziune, lucrând la 16 ani pentru serialul În familie, iar la 17 ani a avut loc și sărutul cu actorul care avea pe atunci 23 de ani. Însă Mihai Ghior, care a mai jucat în Doctori de mame și A doua șansă, a negat că relația ar fi mers prea departe. „Rolurile de îndrăgostiți ne-au apropiat foarte mult. Este minoră și, în plus, este și domnișoară, așa că trăim mai degrabă o iubire platonică”, declara acesta. În prezent, Adela Popescu este căsătorită cu omul de televiziune Radu Vâlcan, și a dat recent naștere celui de-al treilea copil rezultat din relația lor.

Citește și:
Patrizia și Francesco Paglieri, dezvăluiri despre emisiunea Asia Express: „Nu ne gândeam că vom ajunge atât de departe'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people