Cristina Ciobănașu are o nouă relație? Actrița s-a fotografiat alături de un bărbat misterios

Actrița Cristina Ciobănașu a fost surprinsă în compania unui alt bărbat, la câteva luni după despărțirea de Vlad Gherman.

Cristina Ciobănașu are o nouă relație? Actrița s-a fotografiat alături de un bărbat misterios

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au surprins pe toată lumea atunci când la începutul lunii februarie au anunțat că se despart, după 9 ani de relație. Cei doi formau un cuplu solid, iar în 2014 s-au logodit.

Cristina Ciobănașu s-a fotografiat recent în brațele altui bărbat, pe nume Alexandru Mureșan. Cei doi au mers la un festival de muzică, iar în imaginea publicată de actriță pe rețelele de socializare, tânărul o ține în brațe. Fanii Cristinei Ciobănașu s-au gândit la faptul că actrița ar forma un cuplu alături de acest tânăr.

De asemenea, nu este prima dată când Cristina Ciobănașu s-a fotografiat în compania lui. În urmă cu câteva zile, au fost împreună la piscină, iar în imaginea publicată atunci par la fel de apropiați.

Cristina Ciobănașu a vorbit într-un interviu pentru Viva! despre relația sa actuală cu fostul său partener. Actrița a povestit că ea și Vlad Gherman au reușit să treacă peste despărțire, care s-a dovedit a fi dificilă pentru amândoi, și că au rămas în relații apropiate. „Deși nu e simplu, ne-am propus să facem asta și lucrurile merg din ce în ce mai bine din acest punct de vedere. Ne leagă prea multe amintiri ca să devenim doi străini, mai ales că despărțirea noastră nu s-a produs la pachet cu certuri sau vorbe grele.”

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au jucat împreună de-a lungul timpului în mai multe seriale românești, cum ar fi „Pariu cu viața”, „O nouă viață”, „Fructul Oprit”, „Sacrificiul”, dar și în „Adela.” Cristina Ciobănașu a adăugat faptul că încă mai lucrează împreună, deși recunoaște că inițial nu a fost ușor să facă acest lucru. „Faptul că am transformat relația într-una de prietenie ne-a ajutat mult să putem lucra în continuare împreună, fără ca munca să ne fie afectată. Bineînţeles că nici asta nu a fost uşor în primă fază, dar acum lucrurile s-au așezat.”

Citește și:
Fiica lui Marius Moga are o relație specială cu tatăl ei. Cum a descris artistul legătura lor?

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people