Cristina Bălan și soțul ei au împlinit 10 ani de căsnicie. Mesajul transmis de artistă: „Ne-au unit mai mult”

Cristina Bălan, fosta solistă a trupei Impact, și soțul ei au împlinit 10 ani de căsnicie.

Cristina Bălan și soțul ei au împlinit 10 ani de căsnicie. Mesajul transmis de artistă: „Ne-au unit mai mult”

Cristina Bălan, fosta solistă a formației Impact, și soțul ei au împlinit 10 ani de căsnicie. Cu această ocazie, artista i-a transmis partenerului său, alături de care urmează să aibă cel de-al treilea copil în câteva zile, un mesaj emoționant. Cei doi au sărbătorit împreună aniversarea lor, fiind emoționați și nerăbdători să își strângă fetița în brațe.

Artista urmează să nască în câteva zile, perioada sărbătorilor fiind cu atât mai specială pentru familia ei. Fosta solistă a trupei Impact se pregătește să aducă pe lume o fetiță, întreaga familie fiind foarte încântată. Cu toate acestea, Cristina și Gabriel nu au trecut cu vederea aniversarea de 10 ani de căsnicie, motiv pentru care vedeta i-a transmis o urare emoționantă.

Cristina Bălan a făcut referire la ziua nunții lor, care a avut loc în urmă cu 10 ani. Din păcate vremea nu ținuse deloc cu ei și au avut parte de viscol, fiind aproape să nu mai ajungă la Starea Civilă. Totuși, cu ajutorul unei prietene, cei doi au reușit să spună marele „Da” și să semneze actele.

Cristina Bălan, mesaj emoționant pentru soțul ei

De asemenea, vedeta i-a transmis partenerului ei cât de mult îl iubește, iar problemele cu care s-au confruntat de-a lungul timpului i-au făcut să devină și mai uniți. Spre final, Cristina Bălan i-a transmis soțului ei un călduros și special „La mulți ani!” cu ocazia aniversării lor.

„După 10 ani, gemeni și încă o bebelină pe drum, pot spune că nici viscolul, nici furtuna – la propriu sau figurat – nu ne poate opri să construim. Nici vitregiile așternute în cale nu ne-au dezbinat, dimpotrivă, ne-au unit mai mult decât ar fi făcut-o traiul pe vătrai, cum se spune. Iubesc viața noastră, cu suișuri și coborâșuri, cu momente de fericire pură și momente de supărări, este o viață reală și asumată, fără photoshop sau pretenții de perfecțiune și armonie continuă. Știm să fim și împreună, dar știm să și lăsăm loc de respiro. Știm, de asemenea, că orice tâmpenie spusă la nervi e doar o descărcare nervoasă și că ceea ce ne unește este mult mai puternic decât neînțelegerile trecătoare. La mulți ani, dragul meu! Împreună suntem mai buni și mai frumoși. Și tot împreună am făcut atât de multe! La mulți ani, nouă! Ps. Te iubesc mai mult ca la început!”, se arată în mesajul transmis de Cristina Bălan pe Facebook.

Cristina Bălan se pregătește să nască în câteva zile, cel de-al treilea copil fiind o fetiță ce va purta numele Nadeea Sofia. Astfel, gemenii Toma și Matei vor avea o surioară, întreaga familie fiind nerăbdătoare să o cunoască pe cea mică.

Citește și:
Cezar Ouatu, declarații neașteptate despre despărțirea de soprana Angela Gheorghiu

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people