CRBL s-a mutat cu familia înapoi la București. Cu ce probleme s-a confruntat artistul: „Nu-mi văd capul de treabă”

CRBL s-a întors cu familia sa în România și a dezvăluit că a început deja procesul de mutare la București.

CRBL s-a mutat cu familia înapoi la București. Cu ce probleme s-a confruntat artistul: „Nu-mi văd capul de treabă”

CRBL și familia lui au decis să se mute înapoi în România, după ce ultimii ani i-au petrecut în Spania. Artistul s-a întors la București alături de soția și fiica lui, iar acum se confruntă cu tot felul de griji legate de mutare. Cântărețul a oferit mai multe detalii despre proces, dar și despre problemele care l-au urmat.

CRBL s-a întors cu familia la București

CRBL, pe numele său real Eduard Mihail Andreianu, a dezvăluit pentru Impact.ro că s-a întors cu familia înapoi în București și „nu-și mai vede capul de treabă”. Procesul de mutare nu este unul ușor și vine la pachet cu o serie de griji. Acum, el și soția lui sunt preocupați de școala fetiței lor, Alessia, în vârstă de 12 ani. De asemenea, artistul a declarat că trebuie să se ocupe de mai multe lucruri, acum că s-a întors acasă definitiv.

„Nu-mi văd capul de treabă. Am decis să ne întoarcem și trebuie să punem lucrurile la punct cât mai repede, mai ales că școala începe mai devreme anul acesta. Sper să trecem cât mai ușor peste etapa întoarcerii la Bucuresti”, a declarat CRBL pentru IMPACT.RO.

Artistul a adăugat că este într-o perioadă în care nu are timp de nimic și este preocupat de amenajarea casei și de pus la punct toate problemele într-un timp relativ scurt. „Suntem contracronometru, fiindcă trebuie să aranjez cât mai repede toate lucrurile!”, a mai precizat CRBL.

Artistul a început procesul de mutare

Mutarea lui CRBL și a familiei sale a venit mai devreme decât era programată inițial. Acum ceva timp, cântărețul a spus că vrea să se înoarcă acasă prin septembrie, însă i-a luat prin surprindere pe fani cu vestea că deja a început procesul de mutare și se află în prezent la București.

Dincolo de problemele legate de școala fiicei sale, întrucât anul școlar începe mult mai devreme anul acesta, CRBL a precizat că a avut de adus de la vechea locuință toată aparatura de studio, câteva biciclete, un caiac și peste o sută de perechi de încălțăminte. Astfel, procesul de mutare este unul dificil, însă artistul se descurcă în orice situație.

Citește și:
Imagini rare cu Katy Perry împreună cu fiica sa. Cum arată Daisy Dove, în vârstă de 2 ani

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people