Covorul roșu de la Cannes: outsiders, modele și Tilda Swinton

Defilarea vedetelor pe covorul roșu de la Cannes a încetinit puțin, probabil înainte de evenimentele de weekend, dar asta nu înseamnă că nu am avut parte de surprize.

Covorul roșu de la Cannes nu e doar o platformă de desfășurare pentru profesioniștii din film, ci un loc unde se adună celebrități de toate felurile. Iar în ultimele zile, cum vedetele de cinema par să fi luat o pauză, le-au luat locul influencers, modele și tot felul de alte staruri.

Cea mai recentă astfel de apariție pe covorul roșu de la Cannes a fost cea a Georginei Rodriguez, cunoscută drept partenera fotbalistului Cristiano Ronaldo. Aceasta a fost invitată la premiera France (filmul a fost cunoscut inițial sub titlul: On A Half Clear Morning), cu Lea Seydoux, Blanche Gardin, Benjamin Biolay, Emanuele Arioli, Juliane Köhler, Gaëtan Amiel, Jewad Zemmar și Marc Bettinelli. Iar dacă Seydoux, depistată recent pozitiv cu Covid-19, nu a putut participa, iată că premiera filmului ei a avut parte de o invitată care a atras toate privirile.

Georgina Rodriguez a purtat pe covorul roșu de la Cannes o rochie Jean Paul Gaultier Couture care a atras atenția, dar a mai participat, în aceeași seară, și la tradiționala petrecere Chopard, acolo unde a ales o rochie semnată de un brand care s-a dovedit a fi foarte popular printre participantele de anul acesta de la Festival – Alberta Ferretti. Și fotomodelul Stella Maxwell a ales o rochie de la aceeași casă, în aceeași zi.

O altă apariție notabilă, ba chiar o premieră pe covorul roșu, a fost Hazel Moder. Dacă numele nu îți este familiar, cu siguranță o știi pe celebra ei mamă. Și asta pentru că Hazel, în vârstă de doar 16 ani, este fiica Juliei Roberts. Aceasta a venit la Cannes pentru a-și susține tatăl, pe Danny Moder, care a lucrat la filmul Flag Day, al lui Sean Penn.

Desigur, de pe covorul roșu de la Cannes nu avea cum să lipsească Tilda Swinton, care a apărut într-o diafană rochie Chanel, albă, perfect adecvată stilului cu care ne-a obișnuit actrița.

Citește și:
Weekend la Cannes: apariții spectaculoase pentru vedete de mare calibru

Foto: Profimedia, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people