Courteney Cox a refăcut o scenă amuzantă din „Friends” alături de iubitul ei

După ce Ellen DeGeneres a insistat să-i facă lui Courteney un cont de Instagram, actrița și-a amuzat fanii postând un video în care a refăcut o scenă din „Friends" alături de iubitul ei.

Courteney Cox a refăcut o scenă amuzantă din „Friends” alături de iubitul ei

Anumite scene din serialele preferate sunt aproape imposibil de uitat, ca cea din „Friends” în care Ross țipă cuvântul „pivot” (întoarce) în timp ce încearcă să mute o nouă canapea în apartamentul lui. Ross Geller a făcut popular cuvântul în cel de-al cincilea sezon al serialului, episodul 16.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Just another Friday night #pivot

O postare distribuită de Courteney Cox (@courteneycoxofficial) pe

Actrița Courteney Cox a știut că va cuceri fanii serialului când a decis să-și filmeze iubitul care o ajuta să-și mute mobila în casă, fiind inspirată de rolul lui David Schwimmer, Ross Geller. În timp ce Johnny McDaid (solistul formației Snow Patrol) poate fi observat chinuindu-se cu greutatea unei mese pe care intenționează să o așeze în apartamentul iubitei lui, Courteney îl filmează din spate, țipând cuvântul „pivot” și repetându-l de câteva ori. Cox a reușit să-și amuze fanii de pe Instagram, primind zeci de mii de comentarii la postarea video. Actrița a adăugat în descrierea video-ului: „O altă vineri seara #pivot”.

La începutul acestui an, Courteney a vorbind în cadrul emisiunii Jimmy Kimmel despre relația sa cu Johnny, spunând: „El este omul meu. Este partenerul, așa spune el – partenerul meu.”

Citește și:
Johnny Depp își dă în judecată fosta soție, pe Amber Heard, pentru defăimare

Foto: Instagram

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people