Cleopatra Stratan și Edward Sanda, declarații neașteptate despre vacanța din Paris

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au întors recent dintr-o vacanță pe care au petrecut-o la Paris.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, declarații neașteptate despre vacanța din Paris

Cleopatra Stratan și soțul ei, Edward Sanda, s-au întors din vacanța pe care au petrecut-o la Paris. Cei doi au fost plecați cinci zile și au bifat mai multe atracții turistice, printre care și Disneyland. 

Invitați în emisiunea „La Măruță”, Cleopatra Stratan și Edward Sanda au vorbit despre scurta lor călătorie la Paris. Cei doi au povestit că au avut ocazia să se relaxeze, să se plimbe și să descopere împreună această destinație. Cu toate astea, Edward Sanda s-a arătat surprins de un anumit detaliu pe care l-a sesizat. 

„Orașul iubirii și al manelelor aș spune. Deci, la toate Tuk Tuk-urile alea sunt români. Am mers și noi cu unul condus de român, voia să ne ia foarte mulți bani și am negociat. La Turnul Eiffel ziceam de manele. Eu fiind prima dată acolo, eram satisfăcut. Ce mare mi se pare, mă uitam și când trecea un Tuk Tuk direct cu manele-n blană. Era ceva frumos”, a declarat Edward Sanda în emisiunea lui Cătălin Măruță. 

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au planuri serioase împreună. Cei doi au anunțat că au lansat un brand de haine care se numește Cledy și la care au muncit timp de jumătate de an, iar în cadrul emisiunii „La Măruță” au purtat jachetele din colecția lor. 

Cleopatra Stratan și Edward Sanda formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de vedete din showbiz-ul autohton. Cei doi s-au cununat religios în cadrul unei ceremonii restrânse care a avut loc pe 22 august 2021, în Chișinău, la câteva zile după ce au făcut cununia civilă, mai exact pe 14 august. Tinerii au decis să aibă o nuntă simplă, fără nași, menționând că nu și-au dorit să respecte tradițiile. La câteva săptămâni de la nuntă, au plecat în luna de miere și au ales să și-o petreacă în Sicilia.

Citește și:
Anunțul cu care Viviana Sposub a surprins pe toată lumea: „Vreau să iau lucrurile treptat'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people